Yasemininannesi Arkadaşlar dün kontrole gittiğimde 2 santim açılma var dedi doktor cumartesi tekrar gel dedi. Biraz daha açılma olursa suni sancı verip doğum yaptırırlar mı hiç sancım yok şuan
Yesimmm93 Yasemininannesi rabbim hakkınızda hayırlısını nasılıp etsin canım korkma bu saatten sonra ama haftan iyi ☺️
NekwaSultan Yasemininannesi sancin birandada gelebilir Dr.a bagli dogurtmak isterse suni verir. Ben bunda suni aldim kendi sancim daha beterdi ilkte hic korkma canim Dr.u ebeni iyi dinle doğumunda kısa sürer😉
Hatice44 Yasemininannesi canım hiç ağrın sızın var mıydı yoksa şok mu oldun hani açılmayı duyunca sürpriz mı oldu😊
Yasemininannesi NekwaSultan anladım canım ayy heycan bastı beni. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alsak başka bişey istemiyorum
Yasemininannesi KemalFatosPolat evet süreklı sıcak suyun altında duruyorum. Doktor da bana öyle şöyle
NazlGnaltay Benim 37+0 da acilmam vardı bugün 37+4 de tekrar ntsye gittim alttan muayene etti acilmam büyümüş1-2 güne bebek gelir dedi. Evdeyim yatis falan vermedi
Ayselsilahimigetir Yasemininannesi ilk çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyor 37 haftalik oldum doktor bi iki hafta sonra yaparz muayeneyi dedi neyi bekliyor anlamdm 🙂
NazlGnaltay Ayselsilahimigetir acilma falan olsaydı tekrar çağırdı demek ki yok benim çatı muayenesinde bebegin kafasına dokunabiliyor
Yasemininannesi Elfidam o belli olmuyor ki. Suyun geledebilir gelmeyede bilir. Su gelmezse kendileri patlatıyolar