Melekprenses İyi günler bayanlar ben yeni hamileyim 3+5 haftaya 4+4 de kontrolüm var kese görünür mü acaba? En erken ne zaman gördünüz?
anneyimmm42 Melekprenses öncelikle hayırlı olsun canım 😊ben ilk keseyi 5+3 de gördüm . 8.haftada da çok şükür kalp atışını duyduk 🤲🌹🌸
Papiiii Melekprenses ben 4 haftalikken gordum ama normalda 5 haftalikken gorunue cok az kiside 4 haftalik gorunur
Melekprenses Mercimek3 ya çok güzel bende görürüm inşallah ilk beta değeriniz kaçtı ve nezaman bıktırdınız
Melekprenses Soncul ben diğerlerinde 7 hafta gördüm bunda ilk beta 34 pazartesi yaptırdım şimdi tekrsr pazartesi gidicem inşallah görürüm
Deletedmom73711 Melekprenses İlk öğrendiğimde 11di tam 3+0dı, doktorum 4+4te çağırdı tahminen 2000 bin küsur civarındaydı önce karından baktı varla yok arası göründü daha sonra vajinal baktık minicik bir kese gördük çok şükür.💖
Yengecc33 Canım bende 3+6 haftalıkken kese göründü. Ama çok erkendi. Şuan 11+3 haftalığız ilk baştan beri 1 hafta ileride gözüküyor bebek ondan olabilir erken kese görünmesi.
Melekprenses Yengecc33 yaaa baya erken görmüşsün maşallah ilk beta kaçtın senin ve adetten nekadar sonra gördünn
Tmmz Melekprenses merhaba canım ben tam 5 haftalıkken kese görmüştüm. Kalp atışı içinde 6+4 te gittim bebek 7 mm idi kese de 9 cm idi. Kalbi de 170 te atıyordu:)