eslemsi 16 haftayim prilam bitti bidaha yazdirmim diyorum kizimda tam 16 haftada gecmisti bulantim. Bunda gecmesi suan ytaktan kalkacak gucum bile yok. Kusmadim hic icmedigim gunlr ama ymkte yiyemedim pk napcam blmiyorum
Busranurtopal eslemsi ben de öyle düşünmüştüm. 24.haftaya kadar bulantı devam etti. Heralde bağımlılık yaptı dedim ama yapmamış. 25.haftada birden bulantım kesildi ve bıraktım. Korkma bağımlılık yapmıyor. Ben ilk başlarda günde 4 defa içiyordum 3-2-1 derken bulantim tamamen bitince kestim
eslemsi aysnrsvs ac ac duruyom sadece muz yedim onuda cikarmim diye cabaliyorum. Boyle olcana icecez artik napalim. Kizda 16da gecince gecer diye guvendim ama hayal kirikligi yasadim
aysnrsvs eslemsi ayy kuzum benimde kızımda o zamanlarımda geçmişti bunda geçmek bilmedi doğuma kadar surucek heralde
eslemsi Busranurtopal 2 gundur icmiyorum yatak dösek yatiyorum ya kizima bakacak halde bile degilim yarin randevum var yazdirip alcam baska care yok
Nilufar_1996 Canım al önce teke düşür 20 haftadan sonra bırakırsın bir iki gün gene bulanti olur ama dayanılmayacak değil.
eslemsi Nilufar_1996 bulantim var kusmadim en azindan ilk zamanlar gibi ama kalkamaz oluyorum sanki migde bulantisi heryerine vuruyo insanin ya emerjimde bitik halde. Oyle denicem bir ay daha içimde
Summeyyraa Herkeste değişiyo bu bulantı olayı. Dediğin gibi bazısında 16da geçiyo bazısında doğurana kadar bulantısı devam ediyo. Ne zaman azalırsa bulantıların o zaman bırak bence. Ben de 20lerde bırakabilmiştim anca