Sinemmmonurr Kızlar afedersiniz ama sol kalçamda tam popo kısmında acayip bir acı var üstüne bile basamıyorum bacağımın. 20 haftalık hamileyim. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Serapds Sinemmmonurr ben ilk aylarda yaşıyordum sağ kalça üstümde yürütmüyordu ansızın ağrı giriyordu anlattığınız gibi doktorum d vitamini magnezyum ilaçları başlattıktan sonra çok rahatladım. Geçti gitti
Meskub Sinemmmonurr bende fıtık var fıtığım tuttuğu zaman sol kalçama vuruyor basamıyorum kıbırdayamıyorum
Nzlasln Sinemmmonurr ben yaşadım canım hatta bir ara o kadar ağrıdı ki evde topallıyırdum.. doktorun verdiği magnezyum ilacını içtim biraz rahatladım
Nurcan6161 Sinemmmonurr bende bir haftadır çekyom kalça agrisi 24 haftalık hamileyim bide gece krampları başladı dünden o çok kötü 🥺
Kbrumt68 Ben 20. Haftalardan belli çekiyorum o acıları canım magnezyum felan diyorlar ama hiç bilmiyorum 33 haftalık oldum az bişey ayakta durayım yürüyemeyecek hale geliyorum bi çözümde bulamadım henüz 🙄
Anne1010 Bende şuan öyleyim. 13+2 yim. Seke seke yürüyorum ağrısı belime vurmaya başladı. Doktoruma geldim. Kısa süreli yatış verdi.
atlasinannesiii Kuzum siyatik ağrı deniliyor ona 3 hafta çektim topallayarak yürüdüm sonra kendiliğinden geçti şuan çok zorladığımda ara bir hortluyor. Fazla iş yapma dinlenmeye çalış magnezyum ve kalsiyum iste doktorundan
1Cicekanne Sinemmmonurr bende 20 haftalığım belim normalde de rahatsızdı iki gündür kalçamda nir ağrı basamıyorum üstüne.Annemin evime yaptırdığı şark odası için olan singerim car sert bişi. Eşim onu serdi yattım bugün basabildim bacağımın üzerine. Yatak önemli biraz sert birşeyde yatmak iyi geliyor. Aklında bulunsun. Ben yıllardır belden şikayetçiyim 😣 hamileyken daha beter oldu. Allah yardımcımız olsun
nuriyedemir Sinemmmonurr sağ kalçam ve bacağım sanki kitleniyormuş gibi oluyor 28 haftalığım ılık duş hafifletiyor birde oturduğun ve yattığın yerde çok sabit durma sürekli pozisyon değiştir bir de sık sık yürü anca gidiyor acısı 🤷🏾♀️ Bebek büyüdüğü için dedi doktorum bana magnezyum kan sulandırıcı filan verdi ama en iyi kurtarıcım duş şu anda
GriMavi Sinemmmonurr gece sol tarafa yatınca oluyor bana da Ben de hani hep o tarafa yattıgım için oluyor sanıyorum Öyle degil mi