byzza16 Kızlar bugün 7+0 olduk kalp atışları için cumaya randevu almıştım ama heyecandan duramıyorum ikinci gebelikte olsa hepsinde ayrı heyecan oluyormuş 🙈 Acaba bugün gitsem duyar miyiz yoksa 2 gün daha beklesem mi
Bebekgeliyor-20 byzza16 bekle canım çünkü önce adet tarihine göre bakıyorlar ama daha küçük olabiliyor geç döllenmeden dolayı o yüzden bekle boşuna stres yapma kendine inşallah duyarsın ☺️
benimmdunyamm byzza16 canım bekle bana son adete göre 5 haftalık 2 hafta sonra gel dediler gittim 🤣6+1 çıktı bebek atışı gördük duyamadık 2 hafta sonra tekrar gittim 8+4 de duydum
Moco_44 byzza16 inşallah duyarsınız ben 8 haftalık oldum😂 korkudan gidemiyom bence gidin banada haber verin🤣
byzza16 benimmdunyamm ya evet bazen geç döllenme falan olabiliyor o zamanda küçük cikiyor ultrasonda ☺️ bekliyim bende madem
byzza16 drytcvkarsln bence geç değil geçen hafta gitmiştim keseyi gördük sadece kalp atışı için önümüzdeki hafta gel iyi duyarız demişti tam zamanı olmuş oluyo
Usnac1995 Bende bugün gittim 6+4 te. Bebek ve kese var kalp atışları başlamış ama 3 hafta sonra gel ozaman ner duyarız dedi :)
byzza16 Usnac1995 hayırlı olsun ☺️ ilk başlarda az duyuluyor zaten kalp atışı muhtemelen benimki de vardır ama tam net duyulmaz ilerleyen haftalarda daha net oluyor
Sema97 byzza16 duyarsınız bence biz duymuştuk. Ama bekleyin ya 2gün heyecan sizi dinç tutar ☺️ Bu heyecanlar bile çok güzel ben hatırlayıp gülüyorum ilk kalbini duyacağımız sabah geceden uyuyamamıştım bi defterim var yazıyorum 🥰
Cakmaafrodit Bende 6. Haftada kalp atışları duyulmuştu büyük ihtimal kendini saklamazsa sende de duyulur, 5.hafta gittiğinde 2 kesenin biri kendini göstermemişti 6.haftada ikisininde kalp atışlarını duymuştum.
byzza16 Moco_44 ay ben bugün gittim duramadim yerimde🙊 çok şükür duyduk kalp atışını her şey normal 🙏