vesilece Yıllardır kabızım arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve ondan önce beni wcye çıkaran ilaç yada bitki çaylarını içemiyorum 😞 Allah rızası için bi çare; zeytinyağı içiyorum kefir, kayısı bana mısın demiyor!
Irnasatka vesilece duphalac şurup kullanıyorum yıllardır var kabızlık günde 5 tane hap içiyordum yine fayda etmiyordu duphalactan 2 kaşık içiyorum düzeliyor ama içmediğimde yine aynı
star3star vesilece kuru erik ve kru kayısıyı kaynar sütün içine koy iyicene macum gibi olsun içindr sonra ılknınca meyvelerle beraber sütü iç faydasını görürsün
portakalcicegii vesilece bir bardak ayran, 10 dk sonra cennet hurması yiyebilirsin, tamda mevsimi zaten. Baba tek çare bu. Ne zaman yapsam yarım saatte wcdeyim
Minikuzu Irnasatka siz bagirsakları ilaca alıştırıp tembellestirmissiniz bir süre birsey kullanmayip doğal yollara basvurmaniz en iyisi olur
Minikuzu vesilece en iyi doktor yine kendimiziz vucudunuzu dinleyin bazen bi mandalina da olabilir sicak havada 1 çikolatada hoşaf veya erik kurusu deneyerek hangisi is görüyorsa artik bu konuda en iyisi erik kurusu doğal laksatif
portakalcicegii vesilece doktorum süt, kuru incir, kuru kayısı, kuru cennet hurması, bal ve cevizi blenderdan geçirip içmemide önermişti ama hiç yapmadım
Mrayyy vesilece cevız fındık kuru kayısı kuru ıncır hurma bunlarla beslenırsen hergun cıkarsın canım cunku ben dede vardı bır ayda bır cıkıyordum bunları yedıgımden berı cok ıyıyım