Ozdemirpinar622 Yukselemn belli olmaz ama rahatla derin derin nefes al ınsallah saglıkla kucagına alırsın canım
Pati Yukselemn su nasıl geldiğini hissediyorsunuz az mı çok mu?İnşallah acıdız sancısız bir doğum yaparsınız
asli-ulusoy Yukselemn squat yap egzersiz yap yürü sancı aralarında. Hadi inşallah Bi avazda doğurursun. Allah yardımcın olsun
Hemdem_23 Yukselemn gözün aydın canım kaç saatte dogurdun. Benimde suyum gittiginde 1 cm açılmam vardı 13 saatte dogurdum 🙂
Sibelbsrn Yukselemn ay cok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun ♥️Ben daha bekliyorum normal mi oldu müsait zamanda bizimle paylaşırsan sevinirz tecrübelerini
Yukselemn Sibelbsrn Normal oldu ama. Sezeryan a alın diye yalvardım sancım cok vardi acilmam yoktu doguramadim çok zordu insallah sizin kolay olur doguran gitti ben kalmıştım 😔
Hemdem_23 Yukselemn benimde öyle malesef sezeryan istiyorum dedm devlette bebekte yada annede ciddi bi sıkıntı olmayınca alamıyorlarmş. Özele gidecm dedim göndermedilrnyolda dogurursn diye