Candyy Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 21 aylık kızım var ve sürpriz bir şekilde 2 aylık hamile olduğumu ögrendim sorum şu kızım hala emiyor bu süreçte emzirmeye devam mı etmeliyim yoksa bıraktırmalımıyım? ( Kızım emmeye çok düşkün pek bırakacak gibi durmuyor
Mucizebekliyorum2 Candyy bir akrabam bıraktırmıştı çünkü kendisinide çok fazla bitkin hissettiğini söylemişti hemde artık büyüdü belki sütümdende bisey olur falan demisti iki sene önce iki yaşına yakındı çocuğu çünkü
Gulcansckn Candyy sütten kesme canım emzirmeye devam et. Ben de öyle sürpriz 2 gebelik yaşadım ve emzirmeye devam ettim hata bebiş doğdu beraber emiyorlardı :)
Anneadayi89 Candyy benimde oglum hala emiyor bende 2 aydir hAbersiz hamileymisim ve günde 2-3 kere emziriyorun hala
ikicocukmeselesi Candyy şu an oğlum 25 aylık, bende 5,5 aylık hamileym doktor emziriyorsam devam edebileceğimi bırakmamam gerektiğini söylemişti. Ama benim oğlum 10 aylıkken kendi bıraktığı için gerek kalmadı
Candyy Gulcansckn Aaa ne güzel bizimkinimde bırakmaya niyeti yok ama bazılarında bebegi zehirledigini söylüyorlar süt bebegi zehirlermiş