Cansucan123 38 haftalık hamileyim ve pembemsi bi kanama var vajinamda neden olabilir lütfen bilgis olan yazsın
papatya981 Cansucan123 benim bilgim yok ama olsa hemen acile giderdim gebelikte bütün kanamalar risktir 🤷
Gokcemcelik Cansucan123 nisan olabilir kanama risktir zaten haftanızda gelmiş artk hemen doktora gidin beklemeyin
Mucizemiizz Cansucan123 Ben 1 ay once siddetli kanamayla gitmistim idrar yolu enfeksiyonu cikti ama kanama idrardaydi kanli idrardi yani..Siz yinede acile gidin isterseniz
Cansucan123 papatya981 ya off deliricem emin olamadım da 2 gün önce de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum belki onla alakalı mıdır
Gurumisevda Cansucan123 benimde nokta kadar bir kanamam gelmişti sonra devamı gelmedi doktor bebekten değildir dedi enfeksiyon vardır dedi ama sen genede bir göster kuzum çünkü suyumda azalmış sanırım belki ondan mi yaptı bilmiyorum
Bsranurrr Cansucan123 kanla birlikte su geldimi egwrki geldiyse doğum başlamıştır gelmediyse bile gitmeniz lazım kan sıkıntılı
Cansucan123 Evet kızlar haklısınız acile gittim doğum çok yakın dedi her an gelebilirmiş bebiş sağolun❤️