Gamzeparlak1 niayk Poyrazinannesielif Batikentten gebzeye gelin gelenler sayılır mı 😐 ben Ankara’yı çok özlüyorum.
Deletedmom001 Melhaercan çok büyüme değil normalde hiç göbeğim yok dümdüz ama hafta hafta büyüyomuş gibi geliyo bebeğim diye seviyorum hatta 😁
Ayse53 Deletedmom001 hiç karnım yoktu kimse hamile olduğumu anlamıyordu. Hani bebek nerde diyenlere yuttum diyordum 😁 taki 23.haftaya kadar.. Ondan sonra çıktı ve ondan sonra kilo almaya başladım
Deletedmom001 Ayse53 sen ne zaman hissetmeye başladın büyüdüğünü benimki de dışarıdan hiç bi şekilde belki olmuyor ama ben fark ediyorum büyüdüğünü 😅
Rumeysaylz Rahim 12. Haftada kasıktan yukarı çıkmaya başladığı için hatta neredeyse en erken 16. haftada da çıplakken belli olur. kıyafetinizden belli olması se 20. hafta civarı olurmuş yani bu haftalardan daha öncesi gaz şişkinlik sonucu ve alınan kilolar sebebiyle karnım çıktı sanıyorsunuz ama halbuki 2 aylık olan birinin bebeği henüz bir fasulye tanesi kadar olduğu için karının belli pek mümkün değil maaselef.
Meryem34 Beram cinsiyeti belli mi 😊 anlamadım nasıl böyle iki taraf böyle büyüdü birden doktorum günde bi tane açık yeşil çay ve bi bardak suya bi kaç limon damlat dedi 😊
Ayse53 Deletedmom001 benimki çok hareketli çok erken hissetmeye başladım. 3 buçuk aylıkken. Herkes erken bağırsak hareketi diyordu. Doktora gittiğimde sordum. Maşallah çok hareketli dedi hissediyosundur dedi. Halada öyle. Hareketleri beni çok kısıtlıyor. Karnım büyüdükçe kendi büyüdükçe dahada artıyor.
Rumeysaylz Deletedmom001 Canım 😀😊 erken haftalarda orada olmadığını bildiğim halde bende göbişimi tutup seviyordum annelik duygusu işte tatlı heyecanlar şimdi 28+2 haftalığım karnımın her yerinde hissediyorum zaman zaman sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz inşallah 😍 🙏
Deletedmom001 Rumeysaylz Amin inşallah ben de bi an önce bebeğimi hissetmek istiyorum Tekmelerini felan sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏 ☺️
Gnss Benim göğüs ve kalça göbeğimden önce büyüdü. 7aylik oldum hala fazla belli değil bol kıyafetler ile gizleyebiliyorum.
Deletedmom001 Gnss ay maşallah 7 aylık olmuşsun benim daha uzun bi yolum var Ama büyüyormuş gibi hissediyorum 9+5 iz bizde 😅