Bernazdere Arkadaşlar merhaba Allah nasip ederse oğlum olacak. Sizden isim konusunda yardım istiyorum. Babası en başından beri göktuğ istiyor, ama ben de uygar ismini çok beğeniyorum Göktuğ ismi : Gök renkli, tuğ sahibi, Savaşmayı seven kimse anlamında. Uygar ismi : Kültürlü, görgülü, medeni anlamında. Her ikisini de koyalım dedik kulağa tuhaf geliyor gibi hissettim sizce nasıl ? Göktuğ Uygar ?
Tosbik Bernazdere canim , öncelikle hayirli ugurlu olsun saglikla alın kucağınıza :) bnce uygar çok güzel 🤗
Bernazdere Tosbik teşekkür ederim canım inşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ❤️ Uygar olmalı, ikna etme yöntemlerine başlayayım 😂
Agg0207 Uygar ismi çok güzel anlamıda çok güzel insan isminin anlamını taşıyor bence uygar koymalısın
Bernazdere Agg0207 Teşekkür ederim canım bende en başından beri uygar istiyorum 😍 Öneriniz için çok sağolun 💙
Tosbik Bernazdere ahahaha vallahi bizim durumlari hiiiç sorma bacım. Isim yuzünden birbirimizi yiyoruz. Eşim eren olsun diyor ben kıvanç diyorum şimdilik isimsiz oğlancığım 😀😀