Narmina95 KıZlar Nasıl geçiyor günler??odayı çantayı hazırladınızmı???benim hala duruyor😅Kıyafetlerini yıkadım ütüledim bitek onlar hazır🤦🏻♀️😀Son günler hiç geçmez derlerdi inanmazdım ama hakikatende geçmiyor Ya🥴🥴
Canselyaren Narmina95 35 oldum💙😊herşeyimz hazır çok şükür artık oğlumun 3 hafta sonra gelmesini ümit ediyorum 😁dün kontrolümuz vardı hersry normaldi ama bnim çok sancılarım oluyor özellikle belim kopuyorrrrr şuan bile
Mucizem_211 Narmina95 33+2 olduk şükürler olsun kıyafetler yıkandı ütülendi çantamızıda hazırladık bekliyoruz bende çatı ağrısı inanılmaz var bide bel ağrısı bebek sürekli kendini kasıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤗
Ozlem2206 Narmina95 34+0 olduk çok şükür elhamdulillah 🙏🏻☺️ Herşey hazır nasip olursa yarında emzik biberon süt sağma pompasını sterilize edeceğim ve doğum çantalarımızı hazırlayacağım ondan sonra tamamdır 🥰 birde beşiği kurulcak onuda 2 hafta sonra falan düşünüyorum nasipse
edatopcu27 Narmina95 34 oldum yarın temizlik olacak evde kadın tuttum bebek odasını hazırlayacağız kıyafetleri yıkanacak bı yandan da çantasıni hazırlamaya başlayacagiz eksikler bu hafta alınacak
Narmina95 Canselyaren yaa sağ Salim alalım kucağımza hepimiz☺️🤲🏻🧿Benimde belim sırtım hele kemiklerim ağrıyor resmen.
Zeynep21_ 34+4 olduk çok şükür bende kıyafetleri yıkadım ütüledim canta hazırlayıp hayırlısyla bekliycez artık
Narmina95 Mucizem_211 ben daha çantamı hazırlamadım her gün diyorm hazırlicam bugn diye yine unutuyorm Muhtemelen odayı ayarlarken Onuda toplarım artık.☺️
Mucizem_211 Narmina95 vallah kuzum o kadar erken doğumları gördüm ki Burda psikolojim bozuldu o yüzden erken hazırladım ne olur ne olmaz diye 😁😁hazırla hazırla dursun bir köşede 🤗
Narmina95 Mucizem_211 aynen ya aslında bana kalsa cooktan herşeyimi hazırlamıştım ama eşim daha erken diye diye. Benim eşim tam kaynana .bana kaynanalık yapıyor çokbilmiş🤣🤣🤣🤣
Narmina95 Ozlem2206 Ben geçen yıkadım biberon emzikleri falan Ama kargolarım gelcek onlarıda Yıkayıp çantayı falan hazırlamam lazım.cocuk odasının mobilyası kurulu zaten bi temizleyip Halısıydı avize perde onları takcam☺️Sağ Salim Allalım kucağımza Hepimiz☺️🤲🏻
Narmina95 edatopcu27 ayy kolay gelsn canm.bende yarın Stor perdeleri falan yıkamaya vercem yıkansın gelsin ondan sonra Odayı artık düzenlicem çantamı falan hazırlayıp koycam.
edatopcu27 Narmina95 çok teşekkürler tatlım sana da kolay gelsin artık temizlik falan yapamıyorum kadın tutuyorum bı sürü eksik var gözümde büyüyor hepsi
Mucizem_211 Narmina95 ahahahah benimde tam tersi hadi gel hazırlayalım diyor sabırsız ee 11 yıldan sonra gelen çocuk olunca öyle oluyor 😇
Yusuf_alpin_annesi 34+4 olduk çantamızi hazırladik. Tetikte bekliorz yalancı sancılar tavan yapıyor son birkaç haftadır doktor normal diyor ama resmen Sürünüyorum bütün kemiklerim Kırılıyor sanki