bet-123 35 haftalık hamileyim bu haftalarda çatı agrım başladı baldirlarimin iç kısmı ağrıyor ve gece yatakta dönerken bile sıkıntı çekiyorum. Erken doğum olmadığı sürece sorun yok ben bunu çekerim de korkmuyor değilim normal mi kızlar
Smyyetpc bet-123 bence normal bende 37+4 düm bayadır var orada ağrım erken gelme yok dedi doktorum sadece baskı uyguluyor yerleri kalmadığı için. Yine de doktoruna sor tabi 😊
Busra2013 bet-123 kız daha yenı mı basladı valla kıskandım😂29 dan berı hatta daha oncesınden berı cekıom o agrıyı syan 36+1 dahada fazlalastı hatta sımdı bıdr alt karın agrısı eklendı sırt ustundrn baska yatamıom 🙄nefes darlıgı kalp atım hızı fln artık dogurmak ıcın dua edıom gelsın dıe😂
bet-123 Smyyetpc doktorum normal dedi ama alttan muayne daha hiç yapmadığı için acaba gözden kaçan bisey erken doğum riski falan mı diye kendimi yiyordum umarım normal sıradan agrilardir
bet-123 Busra2013 ya şu şu şükrettim:( Allah yardimcin olsun yaa. İlk gebelik olduğu için bide cok sukur sorunsuz ilerlediğim için bu duruma sasirdim aman zamanında gelsinde ben acıya razıyımm
Busra2013 bet-123 benımde ılk gebelıgım benımde 30 haftalara kadar sorunsuzdu bebek buyudukce baskı basladı oda agrı sızı bıde dogum pozısyonunda poposu mıdemde aykları kaburgamda öldğrck benı😂
Smyyetpc bet-123 37 de bakar altan benim öyle oldu daha yeni Pazartesi günü baktı ilk defa. Ultrason da zaten rahim ağzın gözüküyordur açık mı değil mi diye .
kurabiyemibeklerken Yalnız değilsin bende aynı durumdayım bi kaç haftadırr 😒 şuanda 35+1deyim bakalımm cumartesi kontrolümüz var ne diyecek drumuz ☺️
bet-123 kurabiyemibeklerken yaa bende 35+1deyim 😅😅 aynı günü tutturdugumuz için tebrik ediyorum 😅😅🙈🙈 burayada yazarsın doktorun görüşlerini. Farklı yorumlar okumak bilmek lazım benimde perşembe kont. Var bakalım bizimki ne diyecek
bet-123 Narmina95 benimde aynen öyle Allah yardımcımız olsun. Bir yandan normal olduğuna sevindim herkeste aynı sorun varmış
bet-123 Busra2013 yaa hahahaha bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen diyorum galiba organlarımı kemiriyor benim kız 😆😆😆