F_s_ Detaylı yada renkli ultrason şart mı?? Devlette yapılıyor mu bilgisi olan yazabilir mi lütfen zamanım geçmeden yapmak istiyorum
ElfErk F_s_ şart değil ama çoğu şey görülüp önceden önlem alınabildiği için ya da en azından bizi bilgilendirevilecekleri için doktorlar mutlaka öneriyorlar.. evet devlette de yapılabiliyor randevu bulmak biraz zor diye duydum siz hemen almaya çalısin.. sağlıcakla gelsin inşallah bebisiniz🦋
Smyye1B F_s_ Bildiğim kadarıyla bazı üniversite hastanelerinde perinatoloji bölümünde yapılıyor detaylı. Bebeğiniz için çok önemli anne karnındayken bebeğinize herhangi bir sorun hastalık vs. Varmı onlara bakılıyor anne karnında yada doğumdan sonra acil müdahale gereken şeyler tespit ediliyor. Bebeğinizin parmağından tutun kan akışına dahi bakıyorlar
maviananas F_s_ renkli ve detaylı ultrason aynı şey oluyor bebeğin anne karnındayken tedavi edilebilecek bir rahatsızlığı varsa onlar için çok gerekli ve anne için de herhangi bir sorun varsa bakılıyor örneğin normal doğum yapar veya yapamaz diye. Ben devlette yapmadım o konuda bilgim yok malesef
MelisYigit Detaylı ultrason devlet hastanelerinde yapılıyor ama renkli yok diye biliyorum ben geçen ay devlet Hastanesi’nde yaptırdım ,zorunluluk yok diye biliyorum bana doktorum söyledi gitmemi ama mutlaka git diye tembihledi 🤷