Nisaanuur Borçla hediye almasını istemezdim fakat illa alacaksa da kalın altın zincir kolye aldırırdım
Patito__ Gzdozlm kredi cekecegi icin ben istemezdm Ama illada almak istiyotsa bir bilezik alsn yeter onuda kredi karti ile taksitle alabiliorsn ole birsy isterdm Hem cocugumun gelecegi icin saklardım
Tomrishatun Gzdozlm Yani kredi ile o kadar pahalı birsey alinirmi?? Yazik 15 bin çekecek 20 bin ödeyecek telefon ihtiyaç ama aplle olmasın ne olacak ben olsam aldırmazdim parasi varsa alabilir kredi no🤷♀️
Busraaaaaaaaaaa12 Gzdozlm telefonun varsa alma iki katı olmuş zaten altın al kopcesiz yatırım amaçlı ölü olmayan yatırım
sherlock Gzdozlm bacım kusura bakma ama kredi çekip hediye almak çok saçma geldi bana yaa. Paran çoksa ev alsın da krediyle iphone almak akıl karı değil. Çocuğun masraflarını düşün hayat pahalılığı gün geçtikçe artıyor.
gul06_ Gzdozlm ben olsam hic borca felan sokmazdim. Bebiste dogunca o odeyecegi borca gezerdim tozardim tatilere giderdim esimle bebisimle. Evimde degistirmek istedgm bi kac esya var onu degistirirm eger illa borca gircekse bunlari yapardim valla 😂😂😂
Tiredmother Gzdozlm mini bi set alabilirsin yA da değerli bir yüzük, kızın doğacaksa evlenirken takarsın erkek olursa geline aile yadigarı der takarsın, doğum parası o çocuk için nasılsa böyle aile yadigarı şeyler ilerde çok değerli oluyor 😍
Afraninanasi59 Gzdozlm ozmn en mantıklısı yatırım yapmak canım altın yada dolar yapcan çocukların için
Meltem00 Gzdozlm küçük altın al yada 22 ayar bılezık değer kaybetmeyen bsey olsun en aZından kredi cekıp olması da anlamsız aslında da ben heralde ıstemezdim ama madem vercek öyle yap bence derdınıze derman olur belkı sonradan ☺️
Htccmmvv Altın dahi alsanız yarın o altın krediyi faizle kapatmaz çocuğunuzu eşinizi düşünüyorsanız hayatım sen bana ufak can acıtmayacak bir hediye al benim hediyem zaten yolda deyin❤️🖤Hem faize bulaşmadan ayette sabittir Allaha savaş açmak demek hemde borca girmemiş olursunuz Rabbim hayırlı bir karar almanızı nasip etsin
Sld-kocbay Gzdozlm herkez doğumdan cok güzel hediyeleri hak ediyoruz bence en pahalısı en özelini istiyoruz ama gel gelelim bu devirde yaşam gerçekten cok zor. Elinde olan bir parayı size verse sorun yok ama kredi cekip telefon almak inanın cok mantık dısı geliyor Bana . Tabi bu benim fikrim illa kredi cekip telefon almak istiyorsanın yinede alın ama bence cok daha makul fiyatlara binlerce telefon var . Ama benim ikinci cocugum olucak. Ona birikim yapmam lazım inannın beziydi yemegegiyfi giyimiydi kuşamıydı derken zaten elde avucda kalmıyor ama iyi bir egitim almasını istiyorsanın bence cocugununuza birikim yapın ben oyle yapmaya calısıyorum Elimden geldigince. Cünkü yarın öbür gün sonumuzun ne olacağını bilmiyoruz her gecen gün cok daha zorlasıyor normal bir yaşam sürdüre bilmek için 🙏 ama bunlar tabiki benim fikrim Siz istedigini yapın. Ama size ufak bir örnek olsun Kızıma dogdundan beri günde bir çikolata parası diye kumra yaptım her gün 1tl attım ona verilen harclıkları attım hep kumraya. Cok yüksek tutarlar degil 5 tl 10 tl en fazla iki senede 10 grm altın. Oldu bana üç beş ayda bir gram aldım . En azından bir sıkıntı oldugunda elimizin altında oldugunu bilmek cok rahatlatıyor beni 🙏
Mucizem_211 Gzdozlm vallah gülüm ben olsam kredi çektirmezdim biliyorum insan başka türlü birikim yapamıyor ama oda borç sonuçta bebekte gelecek masraflar çok olur yinede sen bilirsin ama eğer ilaki eşin vermek istiyorsa o zaman al kendine Birtane bilezik al tak koluna 😁
Fatime_gdl Gzdozlm beni dinlersen hiç okadar paraya borca girmeyim malûm bebek gelecek ufak bir hediye ile konuyu kapat o kadar paraya yazık borç etmeyin bu benim düşüncem ama yinede sen bilirsin cnm
SelmaGl Gzdozlm ben tercihi iphone 13 ten yana kullandım ama borçla almadığımız için tercih ettim. Eğer ki illa hediye alınacaksa imkanlar dahilinde ufak bi bileklik bir yüzük gibi bişey aldırır kredi kesinlikle çektirmezdim. Çünkü krediyi geri ödemekte sizi sıkıntıya sokar. Gerek yok zaten bebek geliyor bir sürü masraf olacak
EsraYsf Gzdozlm 15 bin lik git kuyumcular canim 15 binlik sana özel bilezik yapsın paran kadar 3 lu burma mesela hem satarken de değer kaybetmez ben oyle yapmistim
adrmz54 Gzdozlm ben bebeğimin eşimin ve kendi adımın olduğu güzel bı kolye yaptırirdim sürekli boynumda taşırdim..birde Pandora bileklikler var altın spor duruyor hem değer kaybetmez hem kullanirsin 🙏😊
edatopcu27 Gzdozlm altin alır kenara koyardım bı sene sonra istersem bozdurur hem tlf alır hemde elimde bı miktar para kalırdı