Tubada Mehtapkz sağol canım 🙏 ölçüm yaptı 18/20 mm dedi çatlatma iğnesi yazdı hemen yaptır dedi . Diğer ilaçlar gebelik olması durumunda tutunmasını kolaylaştırmak için dedi ama dediğim gibi çok emin konuştu. Burada herkesin yazdığı gibi ilaçtan 24 saat sonra ve gün aşırı şekilde ilişki dedi . Hakkımızda hayırlısı olsun . Sizin ilk denemede tek yumurta mı oldu ?
Mehtapkz Tubada anlafim canim benimde 21mm di tek yumurta ama olmadi o yuvarlak rahim kalinlastrn ilactanda icmistim mavi gorunce hTirladim a diphaston icmemistim nasip bakalm artik bebeklerimiz bizimle olsun ya durumundan hBerdar edermisin canm
se2206 Ben Perşembe gelmiştim daha çok büyümemis pazartesi gel dedi bugün geldim çatlamis bile dedi progesteron istedi onunla kesin olsun diye o da 10.9 çıktı çatlamış galiba şmdi doktora göstercm sonucu
Mehtapkz se2206 yaaa catlamismi iliski yasasaydiniz keske vende sirf ben bilmeden atlarsa die oncesindende deniorumya insallh guzel soniclar alirsin canim durumundan haberdar et bizede
se2206 Mehtapkz canım iki gün aralıkla hep değerlendiriyodum zaten adetten sonra en sonda cumartesi olmuştu doktor sonuca da baktı çatlamis dedi bu ay ilaç ve iğne kullanmadm bakalm ne olcak
Mehtapkz se2206 ayyy hadi cok guzel kendiliginden catlamis ne guzel iste insallh guzel haberlerle yazarsin buraya canm
12siradanbiri Kizlar kac yumurtanız oluştu gecen ay 2 yumurtam olusmustu biri küçüktü tutmadi bu ay 5 tane oluşmuş 1 tanesi büyüktü acaba normal mi boyle olmasi doktor umut var dedi ama bilemiyorum
Mehtapkz 12siradanbiri 5 de buyumusmu canm igne vurmuolar die biliprum 5 taneyi goze alamaz doktorlar cnku dollenirse die
12siradanbiri Mehtapkz evet canim igne vermedi bu defa gecen ay vermisti olmadi. 1 tane olgunlaşmış dedi digerleri biraz küçük demisti
Tubada Hacerrrcakmak ben devlete gitmedim o yüzden bilmiyorum . iğne ücreti 140 dendi indirim yaptılar 125 ödedim, sanırım devlet karşılıyor çünkü eczacı raporunuz var mı diye sordu
se2206 Tubada ben bu ay iğne kullanmadım da istediğim zaman test yapsam çıkar dimi iğne etkisinden dolayı yanıltma yok yani
Hacerrrcakmak Tubada doktordan rapor yazmasını istemek lazım o zaman çünkü çok pahalı ben femaraya 150 ödedim SGK raporsuz vermiyor
se2206 Tubada yok cnim şmdi deil zaten daha çok var test gününe yaklaşınca yapsam çıkar heralde onu demek istedim
Tubada Hacerrrcakmak evet istemeseniz belki verirler devlet hastanelerinde iyi bir doktora denk gelmeniz lazım