Elif-HNCR Doğum yapcağım hastaneye doktorum dışardan gelecek ve normal doğum ücretinin 10bin TL olduğunu öğrendim bugün. Sizde durumlar nedir?
Gizemmela Elif-HNCR bizim hastanede 9 binmiş ben doğum sigortası yaptırdım sadece doğumu ve yatışı kapsıyor 6 bn
Ayselosman Gizemmela bu sigorta nasil bisy her hastahanede gecerlimi yoksa normalde sigortasi olmayan kisileremi ozel
limonlukekim0 Aysee_35 benimde aynen. ama cocuk doktoru vs. 250 de o çikiyormus. bude epiduralli istedim 600 700 de o olucak 5 bin işte
Gizemmela Selinayisbilenn 32. Haftamda yaptırdım benim sadece doğum ve yatış var içinde ama muayene tahlil dahil olanlarda var istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz sompo sigorta ve ikican demir sigorta hamileyken yapıyor
limonlukekim0 Aysee_35 herkes oyle demiyo ama kime desem aaa ne gerek var devlette yapsana diye. he deyip geciyorum. devletle ozel arasi daglar kadar fark var
Gizemmela Ayselosman benim zaten tamamlayıcı sağlık sigortam var gebelik hariç her şeyde geçerli bunu doğum için yaptırdım ama internette araştırırsanız gebelikteki muayeneleri içeren paketler var bazılarında tahlillerde geçerli oluyor ben medicanaya gittiğim için sadece sompo sigorta oluyor ama ikican demir sigorta diye bişi vardı sanırım hem fiyatı daha uygun hemde çok hastanede geçerli bir çok paketi var işte muayeneler dahil olanı tahlil dahil olanı zaten doğum normal ve sezeryan ikiside kesin dahil oluyor oda kalış dahil buna göre paket seçiliyor
suleesrky Kadin doguma 8 muayene doğum dışı rahatsızlıklarda 8 muayene hakkı+ doğum 7.500 tl olacak şekilde sağlık sigortası yaptırdık. Sadece 1 muayene 250 tl, doğumlar en az 6-7 bin tl olduğu için bu şekilde bizr makul geldi.
alyakaram Nurrr499 bende Ankara’da arıyorum bir doktora gittim memnun kalmadım bulursanız banada söyleyin
Benburcu @Ayselosman her sigorta firmasının anlaşmalı olduğu hastane değişiyor. benim de hastanede 10 bin iken sigortamla 4.500 e geldi ve 10 adet muayene nst iki tarama testleri tahliller dahil. biz eşimle çocuk planladığımız için yaptırdık 1. ayda hamile kaldım ama bazi policelerde 1 yıl çocuk sahibi olmama şartı vardi yani önce sigortayı ödüyorsun çocuğu 1 yıl sonra yapıyorsun:)) ama bizimki oyle değildi 1 yıllık 4.500 verdik ve hiç beklemedik tabi 3 ay içinde olması lazımdı cunku 12 ayı kapsıyor ilk denememizde hamile kaldım şükür 😆😆 ayrıca sgk dan sigortanız olsa bile özel sigorta yaptirabiyorsunuz bu arada hastanelerinde bu tarz doğum paketleri var
asli-ulusoy Elif-HNCR ben doğum paketi almıştım. Gebelik boyunca takipler testler ve doğum dahil 9500