Melos12 Yesim22 canım onu direk sezaryen doğuma almışlardı aslında beklemeden oda öyleydi doğum yaptı ve direk geçtiğini söylemişti
tevhidebrt Leylaa__gulser21 gerçekten mi şuan çok şaşırdım canım bende 24 yaşındayım ve ilk hamileliğim aynıyız.
Leylaa__gulser21 tevhidebrt evt canım bakalım doğum ne zaman olacak Dr. Doğum la ilgili bişey demedimi sana bana 5 ile 10 Mayıs arası doğum dedi
tevhidebrt Leylaa__gulser21 yok canım demedi daha bu ayın 21 inde şeker takviyesi yapcam dedi sadece aslında bu konuda endişelerim var ama bakalım.
Leylaa__gulser21 tevhidebrt hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşalah ALLAH ın izniyle bu arada cinsiyet ne benim erkek merak ettim 😇
tevhidebrt Leylaa__gulser21 amin canım allah herkesi hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin benimde oğluşum olcak👶🏻👶🏻
Senaoztrk Melos12 benimde son 99 gün 💙💃 sağlıkla vaktinde gelsin inşallah miniklerimiz 🤲🤲 ilk gebeliğim 26 yaşındayım 😍 oğlumun başı yukarıda smdi ayaklar aşağıda bakalaim normal doğum mu sezeryanmi olcak hakkımızda hangi doğum hayırlısı ise o olsun inşallah 🤲😊😊
Seda3536 Bizimde son 73 gün nasipse💖29 yaşındayım 2 oğluşum var ve kızım olacak rabbim nasip ederse sağlıcakla gelsin inş hepimizin bebişleri🤲🤲