Meyrammmm44 Arkadaslsr ne saga ne sola yatamıyorum her tadım batıyor uykusuzluktan öldüm oturur pozisyonda her tarafı yastıkla destekleyip uyumak sakincaki mi
Clementinee Meyrammmm44 Ben sola yatıyorum olmuo sağa dönüyorum olmuo sağ sol sağ sol derken uyuyakalıyorum bi uyanıyorum sırt üstü 😂😂🤦🏽♀️
Deva22 Meyrammmm44 ben de burun tıkanıklığı yaşadığım için oturarak uyuyorum maalesef hatta yeterince dik oturabiliyor muyum bilmiyorum. doktoruma danışmanı da unuttum çok huzursuz uyuyorum
sherlock Meyrammmm44 bazı geceler reflüm tutuyor ben de oturarak uyuyorum canım uyuyakalınca dönüyorum. Uykusuz kalmanın daha çok sakıncası var canım :(
Clementinee Deva22 Burun tıkanıklığı için birşey kullanıyormusun canım ? Benmde çok tıkanıyor bazı zamanlar kanıyor
irem-Dora Deva22 Burun tıkanıklığı bende de çok oluyor, çözümü burun bantlarinda buldum. Yastığımi da yüksek tutarsam anca uyuyabiliyorum. Burun bandı denediniz mi?
Deva22 irem-Dora denedim denedim gebelikten önce de vardı tıkanıklık sorunum o zaman işe yarıyordu ama gebelikte yaramadı maalesef