dilaradoyan Minigin_annesi0 tevekkül diye bi kavram var. Zaten olucak diyip her şeyi bırakalım o zaman 😂
MelekPotter Arkadaşlar bu kremleri surduktrn sonra peki yikiyor muyuz? Yoksa kremli sekilde bebegi emzirmeye devam mi ediyoruz?
Beno Minigin_annesi0 34.haftabgun aşırı minik minik kullanıyorum çok memnunum hep nemli göğüslerim hiç kurumuyor
zeytinkiz Minigin_annesi0 ben kimyasal oldugu için almadım. İlk günden göğsüm yara oldu ama tahminin üzerindeki yagı sürdüm üzerine gümüş kapak kapattım 1 ay o sekilde yaptım. Hemde tahin yagı oldugu için memeyi emzirirken silip temizleme yıkman gerekmiyor hemen cıkar ver bebeğe yapıyordum. Hemen iyileştirme özelliği var zaten 🤭⭐
Estrella Minigin_annesi0 canım ben aldım dogumdan bir ay önce başlayacağım kullanmaya. Korkuyorum göğüs ucu yarasıyla uğraşmaktan. Emzirmekle alakalı bir problem yaşamak istemiyorum hiç
Estrella adsmom 35. Haftada başlanmalı kullanmaya yazıyordu lansinohun sayfasıbda galiba. Ben de ona başlayacağım 3 hafta sonra.
zeytinkiz Minigin_annesi0 evet bizzat kullandım en kalite kremi 1000 katlar. Bimden kavanoz tahin al üzerinde yağı cıkmış oluyor onu kaşıkla sadece yangını fincana aldım ben. Makyaj pamugu ile göğsüme sürüyordum her emzirme ve dul sonrası ⭐⭐⭐⭐
Asudeprenses Minigin_annesi0 bence şart değil kendi sütün ile ıslatabilirsin ,veya zeytinyağı ile kantaron yağını karıştırıp kullanabilirsin, Hindistan cevizi yağı da iyi,ama alacaksan da Mustelanın doğal zeytinyaği içerikli kremi var onu öneriyorum
gamzekubra Minigin_annesi0 ben kullandım canım memnun kaldım. Onun yerine zeytinyağıda etkili onuda kullanabilirsin