Emine2222 Kizlar basina gelen varmi sag kasigmda hep agri sanci batma oluyor 11 haftalik hamileyim baana erkek bebek diyorlsr asli varmi böyle olan varmi aranizda
Yigitinannesi_ Emine2222 dogrumu bilmiyorum ama bnm ilk hamileligmde oğlumda sağdaydi doktor sağdan bakmisti kalp atışına falan ve hep doğana kadar sağ tarafıma toplandi 2.ye hamileyim bu solda perşembe günü doktora gidicm 13 haftalık olucaz bi tahmin söylicekmi merakla bekliyorjm🥰
Reyhan35 Emine2222 ben 24. Haftadayım bütün ağrıyı sızıyı batmayı falan hep solda yaşadım şimdi hareketleri de hala solda erkek 😂
mercimegin_annesiii Emine2222 canım ben onu doktora sordum ☺️ Bana o ay hangi yumurtan çatladıysa kocanın spermi ona gitmiştir ve tuttuğu tarafta batma olur dedi cinsiyetle alakası yok dedi
Emine2222 Yigitinannesi_ bendede hep sagdsn bakiyor doktor bakalim hayirlisi rabbim gönlüne göre versin canim 🤍
Gamzess1 Benimde hep solum ağrıyordu kız dediler banada hep ve doktorumda kız diye tahminde bulundu değişir mi bilmem😊
Emine2222 Gamzess1 demekki dogruymus sag erkek sol kiz olabiliyormus gercekden hayirlisi bakalim canim 🤍
Emine2222 mercimegin_annesiii cok guzel ozetlemissin cok tesekr ederm canim 🤍 inan bilmiyordum ve cogu insan oyle dedi ondan kafam karisdi
Reyhan35 Emine2222 teşekkür ederim canım yani benimki erkek solda hep bana da soldaysa kız olur demişlerdi ondan gerçek değil bence 😂
mercimegin_annesiii Emine2222 bende duymuştum sağ sol diye ama malesef gerçeği o çıktı ☺️ Rica ederim canım
Clementinee Emine2222 Böyle şeylerin pek cinsiyetle alakası olmaz canım olsaydo doktorlar o kadar hafta beklemezdi cinsiyeti söylemek için 🤍