acemianneee_31 Kızlar merhaba ben ağızdan kullanıyorum normalde ama artık bas dönmesi mide bulantısı yapmaya başladı fitil olarak kullanmaya başlarsam nasıl kıllanıcam acaba korkuyorum da biraz
Gamze__79 acemianneee_31 alttan Bende kullandım kolay gayet canım fazlasını atıyo zaten boyle beyaz akıntı gıbı
Polenpolen52 acemianneee_31 canım alttan kullan daha cok yararı hemen oluyo etkılı on numara , bır ıkı yap hemen alısırsın cok kolay ben ıslatıyodum oyle koyuyordum hemen gıdıyo
acemianneee_31 Gamze__79 affedersin canım genital den hiç kullanmadım eşimde yok tek nasıl yapıcam bilmiyorum ve aşırı korkuyorum kahverengi akıntıdan dolayı
Gamze__79 acemianneee_31 ilk başlarda Bende tek koyamadım canım sonradan alıstım elini tıka sonra yat yada uzan oyle kolay oluyo parmagınlada bıraz it
acemianneee_31 Polenpolen52 çok korkunc geliyo 🥺 uzanarak mı yapim yani basıl desem ayağımı dikip mi ay çok değişik😂
Polenpolen52 acemianneee_31 canım gece yap uzanıcaksın , ac bacaklarını ıslat fıtılı yanına kucuk kaba su koy, ıcıne batır hemen yap, yarım saat kalkma
eylulummmm @acemianneee_31 bende kullanıyorum canım yarını bekleme yatarken koyki daha rahat olur akmaz en az 40 dk uzanman lazim yatarken daha iyi oluyo
acemianneee_31 Polenpolen52 yaptım sırt üstü uzandım canım başka odada yaptım yaptığım gibi kalkıp yatağa girdim umarım oldu 🥺🤲🏻
Polenpolen52 acemianneee_31 kuzum olmustur ama hemen ayaga kalkma yapıp🤣 gerı cıkar , cıkarsa korkma gerı koy