noktaninannesi Asilsmommm boş yürüyüş, merdiven inip çok çıkmak, yerleri silmek, hurma, ahududu yaprağı çayı. 37+5 normal doğum ☺️
Sed22-09 Asilsmommm bok yürüyüş merdiven in çık kendini zorlamadan eğilip yerleride silebilirsin plates yapabilirsin, benim hiç açılmam yoktu kendimi zorlamadan balkonda yolluklarımı yıkadım yerleri sildim ertesi gün sandım başladı doğumum olmuştu canm
Fasulyem2 Asilsmommm bol hurma ve ananas ye pelvik masaj, 200 adet squat her gün yap. İlişkiye gir pilates topuna otur. temizlik yap sağlıkla kucağına al insallah arife günü evi temizledim bayramın 1. Günü doğrudum 38+2 de 😁
Soncul Doktor parmagıyla bişeyler yapıyor ertesi gün doğuruyosun ama onu bi sor istersen gelişimini tamamlamadıysa yapmazlar beklerler
Soncul Asilsmommm benim arkadaşım o şekilde doğurdu muayneye gitmişti o da daha beklemiyordu yapınca açılması olmuş hemen doğurdu 10 dkda
Acemianne__ Asilsmommm çatı muayenesi değil bu rahim ağzını uyarmak icin yapılıyor ama bunun icin genelde gününü doldurman bekleniyor zaten yapmasın acı verici bir işlem 🤔
Asilsmommm Gokyuzum1 bol yürüyüş derken kızlar yürüyorum her gün ama kaç saat mesela ya da kaç adım telefon sayıyor ya😂
Sed22-09 Gokyuzum1 ahahahha oğlumu uyuturken yazmıştım ve saolsun telefonda otomatik yazmış 🤦♀️🤦♀️😂😂 senin dediğin gibi bol olarak noktalayalım 😂
Gokyuzum1 Asilsmommm valla canım ben diğer kızların bol yazabilme çabalarına güldüm😂 bana yürüyüş yasak bilgim yok açıkçası , çokta yormamak lazim tabi kendimizi 🌸
Gokyuzum1 Asilsmommm valla canım ben diğer kızların bol yazabilme çabalarına güldüm😂 bana yürüyüş yasak bilgim yok açıkçası , çokta yormamak lazim tabi kendimizi 🌸