Meltem27 Merhaba heycanlı anneler doğumlar yaklaştı hastanelerinden fiyat alanlar varmı acaba? Benimkisi özel mmt amerikan hastanesi ama hala fiyat alamadım doktor son aylara bakıp sezeryan mı yoksa normal doğummu olucağını konuşup ona göre bir fiyat belirleriz dedi siz fiyat aldınız mı???
B8use Meltem27 doktor fiyat vermezki yani şu şekilde hasta yatış departmanı bakıyor sanırım Sezaryen olursa su fiyat normal doğum olursa bu fiyat diyor fakat siz doğuma yakın tekrardan gelin sorun diyor yani kontrole gittiğinizde öğrenin doğuma yakın tekrardan sorarsınız ama sürekli fiyatlar değişiyor malesef
kartanesi02 Meltem27 ben hayat hastahanesine gidiyorum yıl başından önce özel oda dahil 2000 tl demişlerdi haftaya tekrar sorucam son ayına girince tekrar görüşelim demişti ama yükseldiğini sanmıyorum
Soncul Aşırı yüksek habire zam geliyor allah yardımcımız olsun bir ay sonra bile gitsem değişiyor fiyat
iremkrkurt Liv Hospital’a gidiyorum 4.500₺ canım geçen hafta konuşmuştuk bizde muhasebeyle 🌸 Paket içerisinde oda süsleme, fotoğraf çekimi, 1 gün yatış var. 🥲
Meltem27 iremkrkurt liw nasıl acaba ilgi ve alaka olarak orayı da çok övdüler ve tam ücret nedir acaba sezeryan, normal ve epitural bilginiz varmı acaba? Ve hangi doktor daha iyi
iremkrkurt Meltem27 Canım ben Eda Deniz Atkın’a gidiyorum çok memnunum ilgi, alâkâ güzel normal doğum + oda süsleme + fotoğraf çekimi 4.500₺ dediler 🌸