BusraMuratS Minikbebek Bizde bugün 37+0 olduk tuvalete çok çıkıyorum sudan dolayı sanırım sürekli tuvaletim varmış gibi oluyo birde nefes darlığı var 😱
BusraMuratS Aselmom Canım sen yine doktorunu bekle o ne derse bende çok hareket ettim hamileliğimde gerektiğinde yordum bile sırf normal doğuma yatkın olayım diye haftaya da çatı muayenm var 37+0 ız bugün ♥️
Slalaylay Aselmom benim de 23 gün var 🤗 ama yalancı sancılarım baskılar dışında bişey yok 🤷🏼♀️ Diyorum kızım pazartesiden sonra gelebilirsin 38 olucaz sabırsızlanıyorum artık🙈😍
Aselmom Slalaylay benim de iki gün sancım var ama nst de hiç sancı çıkmadı 🙄 37 olmuyor muyuz canım pazar günü
Sevdhusna Bende 37+1 artık Yoruldum ve benim dördüncü iki kız iki olum olacak bu kız ve ben son dört beş aydır cok agirim yerinden kalkamiyrm. Karnın çok büyük altı aylıkken dokuz diyorlardı
Slalaylay Aselmom yok canım şu an bu programa göre 36+5 iz yani 37 içindeyiz pazar 37+0 oluyor 38 e geçmiş olucaz inşallah
Ydilan Benim şu an 37+5 nstde cok az sancım cıktı ama rahmimde aşırı derecede agrı hissedıyorum salı gunu 1 cm acıklık vardı bgn catı muaynesi olmak istemedm sizce acıklık mı olmuştur.
Slalaylay Estur oğlanlar beklemeyi seviyor ama benimki de ilk onlar da zor geliyor bakalım nolcak nasıl olcak 😍 sağlıkla kucağımıza alalım da hepimiz 🙏🏻❤️
Ozgesah355 Minikbebek 38+6 olduk bende hiç bişey yok yav bu çocuk gelmicek heralde sancım çıkıyordu dün o da çıkmamaya başladı 😏