hafsa2020 Kızlar 1 kaç gündür ayağa fln kalkarken yada yürürken kasık ama aşa kısım genital bölgede ağrı oluyo özellikle yürürken genital sol kısım neden olabilir başına gelen varmı doktor kontrolüm 2 hafta sonra..
Lamia hafsa2020 bebeğin başı ordaysa olur bende de öle başlamıştı şimdi 31+5 oldum doktor yatican dedi bebek yola girebilir kasılmam çıktı nts de
AlyaEla hafsa2020 bende 32 haftaligim ayni sıkıntıları coktandir bende yasiyorum..benimde bebeğim henuz donmedigi icin agri oldugunu soyledi doktor..bi kac gundur süt iciyorum ne alakasi oldu bilmiyorum ama ayni bolgedeki agrilarim hafifledi cok şükür🙏🙏
EzgiPeony hafsa2020 bende aynı durumdayım yürüyemiyorm neredeyse kasık sğrısından. Bayadır var bende bu dr normal diyor kanama olmadığı sürece bebek baskı yapıyor dedi
hafsa2020 AlyaEla bakalım bende gidince sorayım bi neden oluyor.. acil bişe yoktur inş diye sordm burda
Lamia hafsa2020 nts ye girdiğinde kasılma çıkıyor doktora gittiğim de söyle bakar ben magnezyum kullanmıyordum onu başladı ve yat dinlen dedi 4 yaşında oğlum var dinlenmek pek mümkün olmuyor
Symakznck Bende de ayni durum var erken dogum olur diye korkuyorum 31 haftalik olduk belim agriyo ve kasiklarim
terazimom- 31 haftaligim bnimde geceleri genotal bolgemde oluyor o agri kasilma zannettim degilmiymis