Eslemveannesi0 slaygt255_emi ay bende çok merak ediyorum nette zararı olmaz diyor ama emin olamıyorum genede
irem-Dora slaygt255_emi bir ara ben de çok yiyordum tuzlayıp tuzlayıp, c vitamini sonuçta ama fazlası zarar tabii 😅 özellikle de dişlere zararlı, asidik sonuçta. Siz yine de çok abartmadan yiyin bence
Patito__ slaygt255_emi cnm bence yeme çünkü limonda aşırı seker var ve hamilelik sekerini tetikleyebilir özellikle ailede varsa dikkat etmek lazım
Sm_dmr 17 haftalığım ben yediğimde başım dönüyor kanı sulandırıyor diyorlar ki bende gebelikten önce sofrada en az yarım limon yerdim bence günde 1 tane fazla .
slaygt255_emi Patito__ ben kan ilaci kullanıyorum acaba ama limonu çok canım isityor oyuzden yemek zorunda kalıyorum
Patito__ slaygt255_emi yani dr unuza sorun o sizin durumunuzu bildigi icin riskmi deilmi o soyler bu konu kisiye gore degisir bn misal birak yarimi cegrek bile yiyemem cnku seker yatkinlgim vr bnde kan sulandirici kullancm ama herseyin fazlasi zarr limonda onlrdan biri bnce tabi siz blirsnz
blueberyy00 slaygt255_emi bende yiyorum hamile olduğumu öğrendigimden beri tuz atıp atıp yiyorum birde 🤦🏻♀️
Wonderful_mom slaygt255_emi merhaba ayni haftalardayiznsizinde bebeginiz vajinaya baski yapiyir mu iki gundur bende var boyle bir durum
[silindi] slaygt255_emi ay bende 13. Haftadayım her gün limon yiyorum birde tuzlayıp yiyorum yiyince çok rahatlıyorum inşaallah bi zararı olmaz
Oznurkk slaygt255_emi bir taneden bir şey olmaz canım. Eşimin halası hiç abartmıyorum 1 kg limon yermiş hamileyken nasıl yiyordu bilmiyorum ama evde kg kg limon olmasa uyuyamazdım diyor 😅