Smksksksmn Kızlar 17 aylık oğlum var pipisi kaşınıyor sürekli sürtüyor bir yerlere yaşayan oldu mu sizce sebebi nedir yarın sağlık ocağına gidicem ama bir de size sormak istedim
bebislerimi_buyutuyorum Smksksksmn yıkarken derisini geriye cekip temizleyin belki ondan kaşınıyordur ben ona çok dikkat ediyorum benim oglusum da ayın 20smde 18 ayına girecek her duşta veya her altını temizlememde pipisini de temizlemeye çalışıyorum tabi huylaniyor ama sağlığı için 💖
iki_minik_annesi Smksksksmn bende kasiniyo diye dusunmustum ama mastürbasyon yapiyomus doktor oyle soyledi 20 ayligiz biz eli surekli pipisinde uykuya dalarken oyun aralarinda bos kaldiginda genelde bi ara pipisi sisti kizardi yuruyemedi bile doktora goturduk enfeksiyon oldugunu soyledi kremle srup verdi suan pipide sikinti yok ama ayni hareketlere devam ediyo oda mastürbasyonmus
blueberyy00 Smksksksmn doktora götürün bir biraz küçük ama o dönemde kendini keşfetmeye başlayınca mastürbasyon yapabiliyor çocuklar doktor daha doğru bilgi verir size
Smksksksmn Karairem001 ya mayasir olduğunu dışardan nasıl anlasiliyo görünüşü nasıl oluyor sünnet oldu ama daha önce hiç bebek pipisi görmedim ben erkek kardeşim de olmadığı için annem net bilmiyo internette de baktim ama tatmin olamadim
Karairem001 Smksksksmn aa sunnetliyse bilmiyorum ki bizimkide sunnetsiz masaj yapıyor arada babası bakiyo bende çok detaylı bilmiyorum canım bi cocuk doktoruna gotur
Cemrreedemirci Sünnetli mi? Sünnetli değilse idrar artığı birikiyor olabilir. Yıkarken fazla deriyi sıyırıp güzelce yıkayın. Şişlik kızarıklık varsa doktora gösterin büyük ihtimalle idrardandir
Yrnnry iki_minik_annesi evet bende duymuştum oyle yaptığı sırada kızmadan dıkkkatını dağıtacak şeyler yapılması gerekiyormuş örneğin oyuncak vermek gıbı, yoksa alışkanlık haline getırıyolarmıs dıye okumuştum bıyerde
iki_minik_annesi Ezozo uyarmiycakmissin yapma vs demiycekmissin dikkatini o an baska seylere cekmeye caliscakmissin asla ve asla kizilmiycakmis sikintili ama komik bi surec hani bakiyosun kucucuk bi adam resmen ve neyin ne oldugunun farkinda 😁
iki_minik_annesi Yrnnry evet oyleymis bizede doktor soyledi kizmayi birak yapma dahi denilmiycekmis erken ergenmi oluyo bunlar noluyo ya 😁😁😁
Baburhulya Smksksksmn benim de yigenim var orda öyleydi doktora götürdüler hiç bir şey yokmuş kendini taniyormus demis doktor
iki_minik_annesi iki_minik_annesi ve biz bunu ogrendigimizden beri esimle oglumuzun yaninda daha dikkatli davranmaya basladik ona daha fazla vakit ayirmaya basladik onun yaninda daha resmi bi iliskimiz oldu 😁😁😁
Ipek0z Smksksksmn eğer sağlık sorunu yoksa bebeklik çağı mastürbasyonu veya fallik döneme girmiş olabilir canım
Luliko Onların yaptığı mastürbasyon sizin bildiğiniz mastürbasyon gibi değil ki :) yani zevk almak amacı vs yok. Sadece kendini tanıyor bir nevi rahatlıyor bir doktor yazmıştı emzik emmek gibi birşey onun için :)