Kimm47 Julide_01 lotus Ahmet padak sezeryan 2000 den başlıyor normal 1700 den başlıyor iki gebeliğimde de onunlayım çok memnunum
Esengultolga Julide_01 Kadir Yaman Ky klinik müthiş bir doktor Urfanın En iyi doktoru Allah binlerce kez razı olsun git mutlaka
Julide_01 Kimm47 gebe kalmak için gitmiştim çok tatlı bi beyefendiydi. Bilgiler için çok teşekkür ederim
bebislerimi_buyutuyorum Kimm47 inanılmaz bir fiyat ben 2020 yılı ağustos ayinda 3bin liraya sezeryan oldum şuan o hastane 5bine çıkarmış sanki altın varaklı altın neşterli doğumhanede dogurcaz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kesinlikle çok uygun orası 😒🥲 (Antalya’da oturuyorum)
Kimm47 Julide_01 Ne demek çok içten bir adam oğlumun ismini bile o çekti o kadar samimiyet kurdu bizimle tabi bende ona köy yoğurdu tandır ekmeği götürürdüm arada😂
Zubidubii Metrolife Tuna akçal a gidiyorum bn. Dogum ucretini sormustuk yanlis hatrlamiyisam sezaryen 2500 1 gece yatis 300 lira toplamda 2800 3 bini bulabilir
Julide_01 Zubidubii doğum yapmadınız sanırım eli hafif mi ilgili mi ? Çok kalabalık olduğunu görmüştüm
Julide_01 Kimm47 evet bende ilk gittiğimde çok rahat bir şekilde sorunlarımı Anlata bilmiştim. Tekrar denemek isterim
Zubidubii Julide_01 doğum yapmadim 34. Haftadayim. Gidenler memnun kalanlari duydum bir de sosyal medya hesabi var bakarsaniz. Muayeneye gittigimde cok kalabalikti ama hastane genel olarak kalabalikti.
Julide_01 bebislerimi_buyutuyorum 10. Bin TL ye doğum yaptıran hastane okumuştum. Altın suyuna batıyorlar sanırım
Julide_01 Zubidubii Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla doğurmayı evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
[silindi] Tesadüfen girdim sırf başka şehirde fiyatlar nasıl diye ben Samsun’da yaşıyorum burda 8.500 TL doğum ücreti epidurelli 10.500 Şanlıurfa ya mi gelsek doğuma napsak🤣
Julide_01 [silindi] gel valla burada doktorların elleri çok alışık zaten doğum oranı en yüksek şehir malum 😅😅😅