Mrv58 Genelde bebek hareketleri alan daraldığı için azalmaya başlar diyorlar ama biz yarın 34 hafta oluyoruz bebeğim çok hareketli acaba dönüyor mu bilgisi olan var mı dönerken hissediliyor mu
SahraKubra Mrv58 ben 30. Haftada gitmiştim doktora henüz dönmemiş haftaya tekrar gel dedi bakalım dönmüş mü dedi… O hafta içi bir gece yan tarafıma aşırı bir sancı girdi bence o zaman döndü çünkü sonra doktora gidince dönmüş dedi
Ozlem2206 Mrv58 28.haftadan beri başaşağı pozisyonda ben vajinama tekme attığını hissediyodum hatta makatımda bile 34deyiz hala öyle başaşağı
Mrv58 SahraKubra acitabikiyir demekki karnının şeklinden farketti mi peki mesela şu an benim bebiş hep üst kısımda göbeğimin üst tarafı enine şişkin
Yusuf_alpin_annesi 34+3 oldum 32+5de gitmiştim döndü demişti. Ama. Hala çok hareketli ve kaburgalarima kadar çıkıyor hissediyorum hareketleri can yakio
Mrv58 Yusuf_alpin_annesi hmm ben yarın tam 34 olacam aynn bazen vurmaları acıtıyor hareketsiz olmak dönmesine engel olur mu acaba benim hareketsiz ya da hareketli olmm yani
Yusuf_alpin_annesi Mrv58 bende fazla hareket edemiyorum malum hava şartlari döndüğünü anlamıştım ben zaten alta Hissediyordum yürüdükçe
Mrv58 Ozlem2206 dönmedi o zmn benim bn de bazen alt kısımlarda oynadığını hissediyorum ama kontrol de dönmüş feln demedi
Ozlem2206 Mrv58 canım eğer midenin olduğu bölgeye göğüs altına kadar hatta oralarda hareket tekme hissediyosan başaşağı dönmüştür