Bussbusss 17 haftalık olduk. Benle aynı haftada hamile olan arkadasım hissediyormuş hareketlerini. Acaba ben ne zaman hissederim 🙄
0ayse0_nur Bussbusss 20 de seyirme 23 te tam teknelerini hissettim ozaman bile düzenli değildi 1 gün çok net 2 gün hiç hissetmedim 25 ten sonra duzene girdi benimki
gizzzy35 Bussbusss Herkesin bir değil bende çok panik yaptım. Ama şöyle diyeyim 20 de başladı kesildi sonra 23 24 gibi tekrar başladı ama her gün değildi. Şimdi ben 27 haftam bitmek üzere her gün hissediyorum.
Mervehorata92 Bussbusss canım 18 haftada tam anlamıyla hıssettım diğer turlu sadece pıt pıt bırsey boyle atıyor ama hıssedemıyorsun gozle azıcık gozukuyor nabız gıbı 20 haftama geldım sımdı anca gozle gorulur oldu 😊 yakında ıyıce hıssedeceksın
Mervehorata92 Bussbusss her hıssettıgınde yuzunde bır gulumseme oluyor cok guzel bır duygu 😊 azıcık vıdeo cekerım dıye dusundum ama tam vıdeo baslatıyorum yok duruyor zaten az az gozukuyo ya bıraz daha buyusun anca çekerım herhalde vıdeo
Busra2013 Bussbusss oykede boylede hıssetcn yani😂22 kdr yolu var korkma bende hep post acıodum ne zmn hıssetcm dıe
Bussbusss Busra2013 Mervehorata92 siz böyle anlatınca aşırı heyecanlandım🙂 insallah en kısa zamanda bana da nasip olur o güzel duygular 🥰
Arzuburak İkinci gebeliğim benim 18 de Mısır 🌽 patlaması gibi ara ara hissettim şimdi 21 hafta maşallahı var kızımın 🥰🙏🏻
Mervehorata92 Bussbusss inşallah canım bırde sesını tanıyor sen konustugunda tepkı verıyor 😊 bu arada daha cok heyecan verici yakında sende hıssedeceksın az kaldı