Ecenur1 NOG_06 çiğ olarak tüketme canım iyice pişir çok yemediğin sürece Bi zararı olmaz herşey den az az tüketebilirsin ben yediğim hiçbirşey i bırakmadım sadece azalttım
NOG_06 Zynp44 Pişmiş yiyebiliröiyim dediğimde doktor onuda yiyemezsin dedi demekki içinde ki parazitler tam anlamıyla ölmüyor, dediğin gibi görüş açısı
blueberyy00 NOG_06 doğru ben zararı var veya yok demedim tabiki normalde de sağlıkli birşey değil bunlar ama iyi pişmiş olduğu sürece 2-3 haftada bir canım çok isterse yiyorum doğal temiz sucuk olursa doğal bildiğim yerden et sonuçta oda iyi pişirince o yüzden sorun görmüyorum çok nadir yemekte
seri4270 NOG_06 sucuk yiyorum sürekli ama kendi yapımımız sucuk ama canınız çektiyse o kadar yiyin bişey olmaz sigara farklı ama sucuk öyle değil
Leylayz NOG_06 canım valla gebelik boyunca en çok aşerdiğim şey tost oldu haftanın iki üç günü yapıyoruz önce sucukları tost makinesinde biraz kızartıp tost yapıyoruz çok şükür bir sıkıntı olmadı 36. Haftamız içindeyiz bebekte sağlıklı şükür ayrıca çayı da çok severim çaysız yapamam günde 4-5 tane içiyorum tabi sütümü içip diğer sağlıklı şeyleri de yiyorum
Kelebekk-0307 NOG_06 valla bende sucuk yiyorum ve hicbir sorun yok doktorum da yeme filan demedi hiç iyi piserse sorun olmuyor diye biliyorum çiğ et bakteri taşıdığı için salam sosis zararlı ama öyle bir şey var.
Ccgdm NOG_06 ısıl işlem gören sucuk vs yeme ama kasaptan alınan halka sucugu pişirip yiyebilirsin canım 8 aylık hamileyim devamlı sucuk tükettim salami sosisi normalde de sevmem tüketmem çok da gıda hilesi oluyor içinde ama sucuk kasaptan alırım
Emossk NOG_06 mide bulantısı olduğu için kokusu tiksindirdi tiksinmeseydim canım çekse bir parça yerdim ama hergun yenecek kadar da sağlıklı şeyler değil bence ayda yılda bir o da bir parça maksat nefis korelsin derlerrr yaa o kdr
benimmdunyamm NOG_06 çok canım çekerse 1 2 lokma yiyorum benim arkadaşlarda yedi ama ben bahtsız Bedeviyim.onlara birşey olmaz bana olur
rkyycbnn NOG_06 ya sucuk falan bişey deigl de sen bildigini yap kimseyi dinleme bence en onemlisi bebegin saflıgı sigarayı birakmanda iyi bebek için
Rabiayerk Doğal sucuk işlenmemiş olanından alıyorum ve güzel pisiriyorum yiyorum. Sigarayı da bıraktım hala hayalimde sigara görüyorum ama ona zarar vermemi için bıraktım bunlar zaten bizim sorumluluğumuz olan şeyler
kizininannesi NOG_06 ya eskiden annem doktor onu ye Bunu yeme diye birşey dememiş. Şimdi o yasak Günay’dan diyorlar bizde haliyle bebeğe zarar olur düye düşünüyoruz. Annem gülüyor mesela ben yerdim onu bunu diye ama bizi şu an psikolojik olarak onu bunu yemememize odaklıyor doktorlar ve ortamlar bence. Ben sucuk yemedim hamileliğimde ama çok canım çektiği için kızartıp yağında yumurta yapıp öyle yedim sucukları yemedim. İyice kızartıp yemek bence sakıncalı değil diye düşünüyorum çünkü o tarz şeyler çiğ olduğu İÇİN zarar edebilir. Bir tane ağzına atsan ondan birşey olmaz bir Kangal yiyecek halimiz yok. Herkesin kendi fikri vicdanı bence sigara bende içen biriydim Arada da içtim hamileliğimde. Allah büyük abartmadığjmız sürece bir sıkıntı olmaz hayırlısıyla inşallah. Bence sağa sola çok kulak asmamak lazım ya. Çayı kansızlık yapar diye içmeyin diyorlar doktorum bana da dedi çay asla içme diye ben sabah iki akşam iki bardak içiyorum kan değerlerim iyi şükğr yanş bünye meselesi bence birazda çok abartmamak lazım aşerirsen de ye Yani bir lokmada olsa
SerraveAnnesii Ben canım ne çekerse hep biraz yedim 34.haftadayım doktorum abartmadığın sürece ve çiğ olmadığı zaman bir sorun olmaz dedi.
ozmus NOG_06 her pazar kahvaltısında yedim. Doktorum çok pişirerek yiyebilirsin dedi. Çok şükürr bir şey olmadı😊
Busakts NOG_06 ben her gün 3 bardak çay içiyorum ki Doktorum da çay kahve yasak demedi . Onun dışında sucuk , salam , sosis belki ayda 1 ya da 3 haftada bir yiyorum canım çekince çok abartmamak kaydıyla yenilebilir canın istiyorsa
Papiiii NOG_06 canim doktor desij demesinn ben asla riske atmam bebde yemiyorm asla dilime bile surmuyormm salam sucuk sosis haricinde cips felan kola felan asla kullanmiyormm
Sevgi02020 NOG_06 vaalha ben bim sucugunu yiyorum çokta pismiyor hiç xararlimi degilmi diye düşünmedim yediklerimi çok şükür bebegim saglikli
Irnasatka NOG_06 hepsini hergun yiyorum valla herşey yolunda sigara kadar zararlı değildir en azından