Fasulyeninannesi1 Bana su diyeti verdiler: https://images.app.goo.gl/tCqhUY6iE234sHRv9 elimden geldigince uymaya calisiyorum
Deniz_moms igvescarim evet suyu fazla die yaptırdı doktorum ya korkulcak bişe yok şeker çıkarsa dıyet yaparsınız ben öyle yapıyorum 3 öğün şekerimi ölçüyorum nırmale döndü zaten şuan 35+ 2 günlük olduk oğlumla
igvescarim Deniz_moms sonuçları aldım şeker büyük ihtimalle normal açlık 75 çıkmış. Ogtt 120 114 çıkmış. Ama wbc yüksek çıkmış galiba kanda enfeksiyon demek netten baktım idrarda kan birde ciddi derecede d vitamini eksik çıkmış. Yarın gidip doktora gösterecem
asuman2451 cesuranne öğlrn toklugunız 140 üstüne çıkmamalıdır hele öğlen 100 110 günü seyretmesi gerekiyor dedi bana dr o yüzden dikkat et mesela bu akşam bir kaç kaşık erişte attım ağzuma şeker şuan yükseldi erkenden insülün vurdum düşsün diye
arzuyaren Nunu29 benimde daha önce normaldi.son 1 aydır rahimde sürekli baskı agrı hissediyordum kaçkez doktora gittim benek büyüdükçe oluyor dediler.ve sonunda rahim kısalığı var dediler covitten sonra oldu covitin etkisi varmı bilmiyorum.oksaparı aksatmadan kullanıyorum hala 3975 lerde kan pıhtı oranım.doktor bana ev işi yapmıyacaksın yat dinlen dedi ama öyle olmuyor yemek ev işi nolucak mecbur yapıoz.dün peritanolojiye gittim oda kanama agrı sancı olursa gel dedi.doğsada sıkıntı olmaz zaten dedi akciğer geliştirici vurmuşlardı zatwn geçen hafta.ama zamanında saglıkla gelsin inş.gerçi ben swzeryan istiyorum 38.5 alıcanı söledi doktor eger erken gelmezse.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nzdr Nunu29 meyve de glukoz yoğurtta laktoz ikisinde de şeker var yoğurt nasıl meyveyi dengeliyor acaba doktorunuz mu söyledi bide hangi meyveleri tuketiyrosunuz
Nzdr asuman2451 aksamlari özellikle meyve ve süt ürünü tüketmeyin bide böyle deneyin acliklariniz da sabah duser belki bide 8-9 oldumu yemeyi kesin tamemen
rmysnur1 Kızlar bana da 75 mg şeker yüklemesi yapıldı. 1. Saat 170 , 2.saat 117 çıktı yüksek mi oluyor bu değerler? Bir de size hep 50 mg şeker yüklemesi mi yapıldı bu 140 sınırı kaç mg için bilenler yazabilir mi?