charlottececi holly dogalgaz 820 geldi elektrigi bekliyorum 🙄 evdeki kaloriferlerin geneli 3 te 1 i 4 te. Guney cephe. 3+1
Mucizebekliyorum2 holly bizde kaç gündür gelmedi gelmedi dedik biraz önce eşim geldi sordum geldimi diye 230 tl gelmis fırın çalışmadı çay makinesi kullanmıyorum bitek makinalar iki günde bir çalışıyo okadar gelmiş
yerimseniben34 Bizdede elektrik 357 TL Gaz 506 TL su 121tl zehir zıkım olsun kim yiyorsa artık faturalarımızı 2ye katlamışlar ev buz gibi sadece geceleri kombiyi açıyoruz oda en düşük derecede asla ısınamıyoruz gelen faturaya bak
Dilan35 Bana Doğalgaz 438 Elektirik 155 su 58 🙄 Kimene göre az belki ama ben hamilelikten dolayı temizlik vs yapamıyorum sadece hafta da 1 gün çalıştırıyorum makina falan malesef çok bu elektirik bana ama su doğalgaz makûl hamdolsun
Hasmeftun holly Doğalgaz 1100 geldi hadi merkezi sistem onu anladm yahu elektirik 170 geldi evde 2 kisiyiz ve toplasan 1 hafta evde durmamisizdir🙈
Hasmeftun holly valla öyle bu ay evde yoktuk dediğim gibi su 65 gelmişti çok şaşırdık ama yaoavak bise yok
Dilan35 holly aynen valla yazılanlara bakınca çok üzülüyorum valla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kuzusununanasi holly ablama 1800 gelmis ama onlarin dogalgaz yok klima ve elektrikli soba kullaniyorlar
Mucizebekliyorum2 holly benim yazın çaycı ful sabah aksam çalıştı eşim beğenmiyo onun çayını o yüzden kullandığım yok tost mak. Arada canım isterse ama baska bisey çalışmadı yani çok fazla bu fiyat doğalgaz üç petek yanıyo sadece 400 tl gelmiş su 95 gelmiş çüş dedim yani
Narmina95 holly bizimkisi daha gelmedi bu ayınki bakalm ne kadar gelcek 300.400geliyor doğalgaz bizde elektrkde 200.falan geliyor