Gamzeates Kızlar bezdim artık sürekli enfeksiyon oluyor idrar yollarım bıktım artık ne yapsam tekrar ediyor doğal yolla atlatabilir miyim var mı önerileriniz 15+2 haftalık hamileyim
demiralpncr Gamzeates çok doğal bir durum hele ki ilerleyen aylarda bayağı akıntı şeklinde. Kültür temiz çıktıysa sorun yok demektir. Yeter ki koku ve kaşıntı olmasın. Denemedim ama elma sirkesi içmek iyi geliyormuş.
Ceylin680 Gamzeates idrar yolu enfeksiyonu soğuk alinganligi ve su alımı azalınca tekrar lar.günlük 10 bardak su için 8 in altına inmeyin.birde ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutun bu 2 si çok önemli
Gamzeates Minnosbaby hayır canım ilkin de yaptırmıştım ama tekrar bir ay sonra kontrol için idrar verdim lökosit 56 çıktı yine 🤦♀️ kültür ister mi bilemedim
Emine003 Gamzeates canım bende de enfeksiyon varmış lökosit +2 yazıyo yani az mı demek anlamadım senin ki 56 ymis ya doktor ilaç vermedi bana sen ilaç kullaniyo musun
Gamzeates Ceylin680 su çok içmiyorum galiba ondan olabilir ya biraz çığaltayım çok teşekkür ediyorum ❤️
Msl22 Gamzeates Benimde ayni canim bekarken de oluyordu surekli geciyordu ilaclarla felan ama gebelikten dolayı vücut daha hassas olunca bide kış ayındayız daha sıkıntı lökosit ve eritrosit yuksek cikmis eritrosit ne demek bilmiyorum persembe gunu gidicem doktoruma
Gamzeates Msl22 çok teşekkür ederim bıktım sürekli tekrar ediyor ya daha sonucları göstermedim doktoruma Bi sonuc var onu bekliyorum da en azından su içiyim bol bol suyu ihmal ettim
Blinmdyn Gamzeates bana da illallah geldi inanki suan hala böbreğim agriyor enfeksyndan ilac da kullanyrm biktim yaa dogurana kadar cekicekmiyz bunu
Emine003 Blinmdyn İnan canım benim de ağrıyo bazen böbreklerim ama galiba cekicez çocuklarımıza sağ salim kavuşalım da inşallah gerisi önemli değil çünkü bide bebeğe enfeksiyon geçme ihtimali varmis ya ben ondan çok korkuyorum ya
Emine003 Blinmdyn bu benim ikinci gebeliğim canım ilkinde hiç yaşamadım böyle bişey sen ilaç kullanıyorum demiştin canım ne kullanıyorsun bana ilaç vermedi sağlık ocağındaki ebe
Blinmdyn Emine003 bmm bu 3. Kez olusum ve bu kez baya ilerlems monurol kullandm bir tane bide 10 günlük antibytge basladm sağlık ocagi bana da ilac vermedi direk doktorunla görüş dedi