tugbakilic benim doktorum 39 da alinir dedi ya 39 olmadan dogum gerçeklesse 38 de almasi gerekmiyormi
G_M_Z tugbakilic bebeğin gelişimi ve annenin durumuna göre de değişiyor canım benim bebeğim 52 cm 3,500 kg gelişimi gayet iyi ve şekerim bu aralar dikkat etmeme rağmen dengesiz olduğu için daha fazla beklemeye gerek duymadan 38+2 de alacağını söyledi doktorum
GamzeMikail benimmdunyamm Aslında alakası yok ters bir durum ile benimde riskli gebeliğim zorunlu sezeryan ama 39a gün verdi bir de diyor ki doktorum genelde yatmalısın erken gelmesin suyun gelirse birden sezeryana girersin acil diyor ben bu stresle zorunlu sezeryan bekliyorm bide :((
Cagla0707 tugbakilic benim doktorum 37+5 de almak istedi şekerim gayet iyi gidiyor ama riske atmak istemedi yatış işlemlerinde kovit pozitif çıktı kaldı doğum bu Pazartesi gidecektik eşim pozitif çıktı perşembe artık 39 olacağım için kesin girmem lazım
Gnscgla tugbakilic kızım 37+3de alındı ultrasonda 3900kg çıkıyordu ve tersti alalım dediler 3700doğdu şimdi de 30 haftalığım bakalım bu nasıl olacak
nuzunismail tugbakilic Ben de 39+2 ye randevu aldım, doktor ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Öncesinde suyum falan gelirse gidicez tabi ama şimdilik bekliyoruz 37+3 üm şu an
ikicocukmeselesi tugbakilic illa 38 şart değil canım 38 yada 39da alıyorlar benim ilk doğumumda 38+3te almıştı. Özellikle ilk doğumumsa rahatlıkla 39a bırakır
Yseliminannesi tugbakilic ilki mecburi sezeryandı 39+2 bu bebğimde dün gün aldık 38+3 2 marta ani bir durum gelişmezse tabi hayırlısı ile inşallah 😊
Yseliminannesi tugbakilic genelde öyle oluyor diye biliyorum ben 35+1 de verdi günümüzü doktorumuz 37 de en son muayene olcak devlet hastanesi benimki belki ondandır acil bir durumda tabi gününden önce olabiliyo sezeryan en geç alacağımız tarih o şuan 39 desem belki onuda beklerdi ama ben kendim 2 mart istedim
GamzeMikail tugbakilic Benimde 39+1 de sezeryan günüm canım bebek gelişimine göre sölüyolar sanrm 🤷🏻♀️ Şu an 38+3üm korkuyorum,
Yseliminannesi GamzeMikail ilk bebeğinizse eğer 39 u bekletiyorlar herhangi bir komplikasyon ihtimali en düşük olsun diye
Havvaa77 26 şubat gün verdi 38 de alıcam dedi şuan 35+3 üm iki kez kanamam oldu gittim kontrole ciğer geliştirici ve kan takviyesi yaptılar son 15 dk dır sancı çekiyorum ki ara arada geliyor tuvalette yatasım var baskıdan dolayı 🐣