Herding_1433 Kızlar normalde beyazlar için omo kullanıyordum ama artık bulmakta çok zorluk çekiyoruz deterjan değişikliği yapmak istiyorum beyazlar ve renkliler için deterjan önerirmisiniz (iki deterjan ayrı ayrı )
Dudu_123 Herding_1433 ben beyazlar için toz deterjan ariel kullanıyorum renkli ve siyahlar içinde perwollün sıvı deterjanlarını ikisinden de memnunum
Smyye1B Herding_1433 Bingo beyaz ve renkliler için birlikte olanı kullanıyorum yumuşatıcı olarak yine bingo kullanıyorum.
Mucizebekliyorum2 mrs_elisah lilyum sanki eskisi gibi kokmuyo ya banamı öyle geldi bilmiyorum son aldıklarımda hiç beğenemedim onu
Herding_1433 Zehra9616 beyazlar ve renkliler için de ayrı ayrı satılan deterjanlar var ya hani bilmiyorsan öğrenmiş oldun 🥰
Mucizebekliyorum2 Herding_1433 rinso beyaz ve renkliler için limon karbonat kullanıyorum ayrı ayrı değil önceden renkliler için perwol alırdım beyazlar için ariel ama rinsonun bu beyaz ve renkliler içinn olanını beğendim hatta geçen gün kaynanama vermistim bir iki yıkamalık deterjanı bitmiş diye oda çok beğenmiş
Asel2520 Herding_1433 beyazlar için ariel agua pudra Renkliler için rinso sıvı deterjan Koyu renkliler içinde abc sıvı deterjan bu kokuyu herkes soruyor evinde ne kokuyor diye o kadar mükemmel 👍🏻
Gizemin-minnakI @Herding_1433 ben Bingo ve omo toz karıştırıp kullanıyorum . Öyle daha temiz olduğunu hissediyorum . Deterjan gözüne toz koyuyorum . Omo kullanıyordum bende önceden onun kapağıyla da sıvı deterjanı atıyorum makinenin içine .
Zehra9616 Herding_1433 ikisi icinde ayni etkiyi yapan tek deterjanlarda var bende soyleyimde belki yarar isine😃😂
Herding_1433 Zehra9616 farkındaysan parantez içinde ayrı ayrı yazdım bu demek oluyor ki ikisi bir arada olanı istemiyorum ayrıca aynı etkiyi yapmıyor daha önce de kullandım memnun kalmadım.