Oxorza Kızlar az önce kızım eline benim ilacımı aldı ictiginden emin degilim folik asit icti sanırım bisey olurmu yaa 🙄😰 napmam gerekiyor
Busra2013 Oxorza cnm ıcse kusar vs bence ıcmemıstır ve sız bılmıosunuz ıcınde kac tane vardı baıın eksık varmı bıdr saat tutun yarım saate fln yan etkısı belı olur ama bence ıcmedı
Oxorza kahvesever__ ictinmi diyorum ham yaptım diyor offf belirti falan olursa o zaman gotursem esimde yok burda çalışıyor arabayi kim kullancak
Oxorza kahvesever__ amaa içtiğini de görmedim emin degilim ki ictimi icmedimi aklimda soru işareti var strese girdim allahm sen koru 🤲
Oxorza Seymaben İnşallah ama hiç bisey icmemis gibi duruyor gayet neşesi yerinde yan etki falan yapsa anlaşılir demi
Oxorza Busra2013 evet yarim saat oldu bi belirti yok hali vaktide yerinde kusmada kusmadi ilacimi da hesapladm eksik yok cikarmaya calisti ama acilmamis yerlerinde dis jzleri vardı 🙄
Seymaben Oxorza farketmenizin ustunden ne kadar gecti eger bi yarim saat falan gectiyse mutlaka bi etki gosterirdi🤔
Busra2013 Oxorza ıyı allaha sukur ıhmal etme canım öğret onun kotu oldugunu vs ve erısemeyevegı yerlere sakla haplarını rısk alma
Oxorza Busra2013 kaldirdim ne dolabi acip aldı bilmiyorum bende alt rafa koymazdm hiç burdan fotoğraf nasil atiliyor