Lulikli Mnur valla hepsi artık birbirine çok yakın. A101 bim file market 1-2 şey dışında aşağı yukarı hep aynı. Biz genelde fileden alıyoruz evimize yakın olduğu için
kedivebebekannesi5555 Mnur ben bir videoda izlemiştim marketleri karsilastiriyordu en ucuzu tarım kooperatif bir sonraki ucuz olansa a101di
Mrv1007 Mnur biz genelde çağrı marketten yapıyoruz, yakında en büyük o var. Bim’i pek sevmiyorum istediğim markaları bulamıyorum çünkü. File, Çağrı falan daha geniş tercih seçeneği var
Serapcemre Mnur bim a101e de bakıyorm efe grosstan yeşillikleri sebze ve meyveleri alıyorm her haftada cici bebe ve meyve alınıyor 1500gidiyor ayda geçiyordur bile😒
Deletedmom_29 Mnur Annemle beraber market market gezeriz fiyatlara bakarız 50 Kr dahi az olan hangisi ise onu alırız Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Ozgebhb Mnur zırhlıoğlu depo market var bazı illerde fiyatlar diğer marketlere göre daha uygun oluyor. A101, BİM de artık ucuz değil, gerçi ucuz diye bir şey kalmadı malesef
1-2isim Ucuz diye birşey gerçekten kalmadı bizim yakında Migros ve file var oradan alıyoruz genellikle
Smyye1B Mnur Fileden yapıyoruz bide son zamanlarda gros market furyası var oralar ucuz oluyor birde metro süper marketten.
Morprenses Mnur A101 veya baska yerel market ne varsa yapardık da A101 geçen gittik bazı şeyler daha beter olmus. Bazen şoka da bakıyoruz