hayat_23 Merhaba kızlar. Ayagi kalkınca anlık ağrı veriyor rahmime. Adet ağrısına benzer sonra hemen geçiyor. Sizce bu normal mi ? 6+1 im. Birde hapşırma olunca kasığıma ağrı girip gidiyor bunlar normal mi korkuyorum bazen ? Ilk gebeligim🌸
Banuc hayat_23 al bendende okdr 8 haftaligim bugün biseyler yapaym dedim Şuan kasıklarım çatlıyor adet olacakmisim gibi
Mouradi hayat_23 Yavaş yavaş kalk canım ani kalktığımda bende de oluyor bide hapşırırken kendimi kastığımda ağrı oluyor normal galiba :)
esrasorgunn @hayat_23 Bende 7+5 deyim hala devam ediyor kasık ağrım ara ara karnım ağrıyor adet olucakmış gibi hapşırınca kendimi kastığımda keskin bi ağrı oluyor ama geçiyor sonra araştırdığıma göre rahim büyüdüğü için ağrı olabilirmiş sen yinede doktoruna sor istersen o daha iyi bilir ☺️
esrasorgunn @hayat_23 Çok aklına takılıyorsa gitmeyi beklemeden ara bi danış istersen 🌸Ama çokta kafaya takma bence önemli bişey olduğunu düşünmüyorum çoğu insanın başına geliyormuş hatta doğuma kadar bile kasık ağrısı devam edenler varmış ☺️ Bende yarın gidicem bakalım ne durumdayız sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza inşallah 🌸
hayat_23 esrasorgunn çok şiddetli değil ya pek doktorumu aramadım gelmedi kuzum 🌸 İnşallah sağlıkla gelir. Sen kalp sesini duydun sanırım. Ben henüz geçemedim o aşamayı
esrasorgunn @hayat_23 Lekelenmelerin koyu renkte mi eğer öyleyse randevu gününü beklemeden git bence doktora
hayat_23 esrasorgunn dün kahve geldi daha gelmedi. Doktorumu aradım ilac söyledi, ama almadım henüz. Devam eden bir kanama veya leke değil yoksa gel diyecekti. Bende 6+3 olcm hatta doktoruma kalp atisi erken dedim yok, duyarız dedi 🤭 Sen vajinal mi duydun.
96- hayat_23 bence hemen alıp kullanmalısın ilacı progestan yazmıştır büyük ihtimal. Benimde o haftalardayken ağrım ve lekem olmuştu 4 saatten fazla ayakta durmayın dinlenin leke yerleşme kanaması olabilir ama ilacı kullanın
esrasorgunn @hayat_23 İlacını muhakkak al kullan aksatma.6 haftadan sonra genel olarak duyulurmuş kalp atışı 👼🏼Yok vajinal değildi normal baktı duyuldu kalp atışı🌸