rabiaa-34 Merhaba pişik kremi bepanthol öneriyorlar ıslak mendil sleepy sensitive ve baby turco zeytinyağlı bebe şampuanı ise baby me ebebek markası ya da uni baby kafam biraz karışık sizler ne önerirsiniz yardımcı olur musunuz
Aycaaa571 rabiaa-34 canım ıslak mendil sleepy kullanıyorum yani güzel ama babay turco çok kuru tavsiye etmem. Şampuan dalin kullanıyorum
Aslaninannesi01 rabiaa-34 pişik kremi ve şampuanı bübchen kullanıyorum islak mendili de Baby turco kullanıyorm hepsinden memnunum
Haticebt rabiaa-34 şampuan mustela pişik için sudokrem ıslak mendil kullanmamaya gayret ediyorum mecbur kalırsam unibaby kullanıyorum
Tazeanne0134 rabiaa-34 pişik kremi bepanthol baby kullanıyorum şampuan mustela ıslak mendil sleeyp bebek bezi olarak da molfix
Deletedmom_7156 rabiaa-34 şampuan Dalin Islak mendil baby turco bezide bayb turco Pişik kremi sudocrem aldım tavsiye üstüne herkes memnun kullananlardan
EsilaMiracAyazEren_Moms rabiaa-34 Pişik kremi olarak bende bepanthol kullanıyorum. Çok iyi. Bebek bezi de çok marka denedim sleepy den tut molfixe kadar. Ama hepsi pişik yaptı. Şu an jenny&willy kullanıyorum. Hem uygun hemde hiç pişik yapmadı. Şampuan da tercihim ilkte dalindi. Sonradan uni baby kullanmaya başladım. Dalin biraz yoğun kokuyor uni baby daha böyle hassas.
mhtpmhtp rabiaa-34 ben şampuan pişik kremini ve bebe yağını mustela aldım. Ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum aldım ama asıl e bebekten temizleme pamuğu aldım suyla temizlicem inşallah ıslak mendiller ne kadar saf suda deseler ben çok sağlıklı bulmuyorum
Ozgebhb rabiaa-34 pişik kremi için bepanthol ve zdravenin kremini, şampuan ve losyonda sebamedi aldım. ıslak mendil yerinede temizleme pamuğu aldım ilk aylar için. Bezine daha karar veremedim
charlottececi rabiaa-34 mustela hosgeldin bebek seti aldım.(icinde sampuan, vucut losyonu, pisik kremi ve bebek masaj yagı var cantası hediye) Ayrıca bepanten pisik kremi aldım. İslak mendili sleepy yenidogan aldım. Bez de 1 prima 2 sleepy aldım.
Esraaer @rabiaa-34 ben şu an 38 haftalık hamileyim ve maalesef ki bir sürü şeyi almış bulundun o zman bilmiyordum İnstagramda bir sayfa keşfettim doğal içerikli ürünleri söylüyor eğer almasaydım onun önerdiklerini alırdım mesela bepantholü önermiyor mustelanın saç şampuanını önermiyor kendin bakabilirsin canım prema.ve.onun.anneliği
zeytinkiz rabiaa-34 şampuanı ilk gğnd en beri 5 aydır Johnsons baby kullanıyorum alerji ve konak asla yapmadı. 125. Yıllık marka zaten. Şu aşagıdakş set 3 ay gidiyor. Hergün yıkıyorum hemde düşün 🤭 https://ty.gl/mwue1l1ey7