Vill Ev tipi ana kucağı alan-kullanan var mı? Hangi marka daha kullanışlı? Bir türlü karar veremiyorum ben bu konuda.
Gezginmuallime Vill çok güzel kullanışlı olanlar var ben de araştırıyorum ama fiyatları da baya pahalı uygun fiyata bulursak iyi olacak
Aybukealtintas Vill chicco nun baby hug 4 in 1 var inceleyebilirsiniz, 3 yaşa kadar koltuk mama sandalyesi, beşik ve anakucagı olma özelliği mevcut
Vill selenemiss inşallah beğenir 😊 bugün baktım hatta indirimdeydi e bebekte ama tam yatmıyor içinde bebek uyursa iki büklüm olur diye kararsız kaldım bu modelde
Vill Beriliko beğendiklerim arasında o model ama iki hafta önce bi sitede indirim koduyla 340 tl olmuştu fiyatı tam almaya karar verdim fiyatı arttı belki yine düşer diye bekledim tabii o sırada farklı modeller görünce kafam çok karıştı 😊
Aybukealtintas Vill Kullanmadım ama alıcam inşallah 🙏 fakat arastırdıklarım içinde en mantıklı ve kullanıslı geleni oldu
Aybukealtintas Vill Hayır sallanma özelliği yok, ben bu konuda cok taraftar değilim acıkcası beşiktede ana kucagındada.
Sinem93 Vill maddi imkan varsa kesinlikle 4moms mamaroo ilk kızımda kullandım simdi ikincisindede kullanıcam insallah
mrymdnr Benimde aklımda iki model aklımda ama karar veremedim henüz birisi bondigo titreşimli müzikli diğeride Vauva Pronto Sallanır modeli