tatliiannnee Haluk ballıya muayeneye gıdıorum memnunum doktorumdan onun sayesinde hamıle kaldım çok şükür bilginiz var mı normal doguma gırıor mu
NBA15 tatliiannnee Sorduğunuz soruyla ilgili bir bilgim yok ama siz Haluk beye muayeneye Altın koza ya mı gidiyorsunuz
tatliiannnee NBA15 istiklal tıp merkezinde muayeneye alıor kendisi sezeryan dogumu altın koza da yapıor dıye biliyorum
hemsirebianne0901 tatliiannnee altinkoza olarak biliyorum ama ordaki çalışan arkadaşıma sorup bilgi vereyim size net olarak
tatliiannnee NBA15 evet 150 TL istiklalde fıyatı yılbaşından sonra zam geldı eski muayene ücreti 120ydi 150 olmus ama mukemmel Bi Dr sızı o kadar xok sakinleştirior ki anlatamam ayrıca para göz de degıl
NBA15 tatliiannnee ben ilk bebeğim de bir defa kontrole gitmiştim Adana’da olduğumuz için bizde çok memnun kalmıştık ilgisinden altın koza ya gelince doğum ücreti değişiyor mu acaba yoksa yine aynı mı oluyor
tatliiannnee NBA15 NBA15 altın kozayla anlaması var istiklal tıp merkezinde dogum yaptırmıyor zaten inanın bana doğum ücretini konuşmadık sız gıttıgınız de bı gorusun o konuyu isterseniz ayrıca yardımcı da oluyor dıye bılıorum
NBA15 tatliiannnee ben biraz önce hastaneyi arayıp numarasını istedim sekreteriyle görüştüm çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🙏🌸