Elif21 19. Haftamıza yeni girdik İlk bebegim,🙋♀️Acaba simdiden mobilyalarını kiyafetlerini falan alsam cok mu erken olur ??
Burcuuuuu Elif21 hayırlı olsun bende cok istiyorum bişeyler almak ama memlekete gidip gelelim öyle başlıyacaz inş. 🤣🤣🤣
Nsns Elif21 ayy sorma ben daha 11+3üm beşikler karyolalar bebek arabaları bakıyorum netten deli gibi çocuğun daha cinsiyet belli değil kafayı yemiş gibi amigurumi örgü bebeklerin yapılış tarifine bile baktım hiç normal değiliz 🤣🤣
Elos Elif21 vallaaa daha erken ama ben de 20+4 günlüğüm. Bayramdan sonra mobilya pahalılaşacak diye arefe günü gittim mobilyayı aldım. Onun dışında 3-5 beyaz zıbın falan küçük şeyler almıştık
sudamlasi Elif21 mobilyasını 12 haftalıkken sipariş ettik 19.haftamda geldi. 25.haftalığım geçen arefe günü giyim alışverişini bitirdik. Tüm bakım ihtiyaçlarını da e bebek ten aldım. ☺️
Elif21 Nsns benim cinsiyet söylendi ama ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 😊😊 beyaz sarı falan zıbınlar alın en azndan hevesi gidiyor insanin biraz 🤣🤣
Fatmayildiztepe Ben suan 28 haftamdayim ama ogrendigim ilk gunden itibaren almaya basladim halada eksiklerim var ama iyiki erken baslamisim diyorum cunku zamanla agirlasinca zor geziliyor o yuzden simdiden baslayabilirsiniz
Elif21 Fatmayildiztepe bende öyle düşünüyorum ama çoğu insan da 1 mağazadan hersey biter diolar 1 günlük is diolar
Hcrksk Cinsiyetine göre olanları ayrıntılı ultrasondan sonra almak daha mantıklı💕ben 22. Haftadan itibaren almaya başladım 28 de bitti şükür şimdi 31 olduk bayram dönüşü hastane çantamız hazırlanacak nasipse
Fatmayildiztepe Elif21 bana gore tek bir magazadan alisverisi sevmiyorum her magazadan heryerden begendigimi aldim cinsiyetini ogrenmedende unisex kiyafetler aldim bence son dakikaya birakmayin
deletedmom6295 Elif21 21. haftadayız bugün bebek arabasını aldık😀 insan duramıyor bir de zam gelecek endişesi var açıkçası