Busra2013 Kızlar 36+0 haftadsyım sureklı bole onumden kucuk sıyah seyler gecıo gıbı gunese bakarsın fln bole bısıler onunden gecıo gıbı ole oluo neden oluo acaba bu
Bebiscann Busra2013 aha bendede oluyordu, hamilelikte halsizlikten, kansızlıktan, zorlanmadan oluyor canım
Gaer25 Busra2013 bu anlattığınız durumu tansiyonum düştü iki kere bayıldım o zaman yaşadım. Tansiyonunuz düşük olabilir mi acaba
Busra2013 Bebiscann ayn kansızlık var bende 🙄bıde cok uyanıom uykudan agrı fln oluo duzgun uyku uyuyamıom
Zehra9616 Busra2013 zorlanioruz artik herif corona oglan okula gidemiyom agidi tutturuyo biktim yane 😃
Busra2013 Zehra9616 oyyy gecmıs olsun senın ıs dahada zor benım esım sabah cıkıo aksam gelıo calsııo kaynana 3 aydır bende kadın sureklı gezme derdınde ve burda vakalar cok yuksek corona yakalanıp bana getırck dıe cok korkuım
Zehra9616 Busra2013 vallaha beni asi korudu kesinliklee yoksa ben perisan olurdum esim acayip zor atlatiyo dikkat et aman
Busra2013 Zehra9616 evden cıktıgım yok valla korkudan yuruyuse cıkmıom ama sagolsun kaynanam yerıme cok yuruo kapar getırır sımdı
Zehra9616 Busra2013 bende evde yuruyodum guya gelmesin die ama koca getirdi maalesef sukurki oglumla bana bulasmmadi
Busra2013 Drya55 ama kontrole gıttıgımdede aynu oluo doktor o kdr ölcüyor normal cıkıo kansızlıktan olabılır bence