Basak_basak mrkr tam 2. Senemiz bittiğinde gördük sağlıklı çift çizgiyi 😊 öncesinde 1 dış gebelik oldu 14. Ayda falan sanırım
Bfduam Esra_G tabiki derman nerdeyse açığız . Sevindim adına ne güzel olmuş:) Rabbim sağ salim kucağına aldırsın yavrunu ins🤲 sağda kistin olmasından, Dr solis şans vermiş, tevafuk olmuş o ayda🤲
Elifc12 Evlendikten sonra 2 yıl korunduk. Başladıktan sonra 5. Ayda hamile kaldım ama 10 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. Bu ay tekrar deniyoruz hiçbir sağlık sorunumuz yok inşallah olur🤲🏻
elifcicek_07 Evlendikten 4 sene sonra bebek istediğimize karar verdik denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Maalesef kalbi durdu kaybettik ikinciyi 7 ay sonra deneyelim dedik ilk denemede oda oldu allaha şükür ama bu kez de düşük tehlikemiz var
glsmsny mrkr evlendıkten 1 sene sonra çocuk düşünmüştük. Olmasını ıstedıgımız 2. Ayda hamıle olduğumu ogrendım. ☺️
Sm_dmr MerveeD yazdıklarınızın aynısını yaşadım ki banada enfeksiyon var altta diye ilaç verdi alttan muayene de etti sordum gebelik varsa görünürmü kanda 1.23 hc görünüyor du yok dedi ilaç verdi geldim Allah’a şükür fazla içmedim 3 hap falan kremi kullandım bi 14 Ekim adet bitişim 25 Ekim’de doktora gitmiştim Kasım’da 8 gün gecikince acaba var mı dedim dediğiniz gibi bütün sancılaroda çektim ve bebek varmış ben şok tabi şuan 4 aylığız rabbim bütün gebeleri korusun inşallah 😊
Gizemh51 Evlendim 5 ay sonra nasip oldu. İlk deneme ayımda olmadı ama ikinci ayda oldu. Birde öğrendim ki miyom varmış ve büyük ona rağmen yerleşmiş dediler. Çok şükür diyorum 🙏🏻
Zambak55 mrkr 2-3 olması lazım bir arkadaşım da 8-9ay denemişti bilmiyorum alakası var mı ama oda bende evleneli 4sene oldu sürekli korunduk korunma sonrası hemen olmadı ikimizin de 🤷🏻♀️
Tazee-annee Bfduam ahhh neler neleer 😒 polikistik dedi doktorlar hep yumurta tembelliği varmıs bunlar hep bahane bence vakti saati varmıs demekki diyorum kızım şimdi 3yasında 27 haftalıkta ogluma hamileyimm hiç ugrasmadık bu defa istediğim ay oldu cok şükür kader kısmet demekki bazen 🥰