Niayse Ozlem_2021 benimde öylediydi neler söyledi doktor aglamaktan helak oldum nifty testi yaptirdim onun sonucu gelene kadar da 3 lü tarama testine girdim 3 lü de herseyi normal çıktı. Sakın canınızı sıkmayın ikili teste guvenmeyin asla.
Ozlem_2021 Niayse Siz nerede yaptırdınız bu testi devlette de yapan yerler varmış sanırım. İnşallah dediğiniz gibi olur.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Niayse Ozlem_2021 gazi üniversitesi tıbbi genetik bilimlerinde yaptırdım 2 li taramada bebek cok kucuk oldugu icin ölçümler hatali çıkmıştır yüzde 90 öyle oluyor çünkü dediler
Yonca-erol @Ozlem_2021 Kendinizi üzmeyin her ense kalınlığı olan bebekte problem çıkacak diye bişey yok. Bizim 7.9 çıktı CVS yapıldı temiz çıktı şükür sonra da ense kalınlığı eridi . Sizinki çok yüksek bir rakam da değil . Size tavsiyem perinatologa görünmeniz. Bizim doktorumuz Ali ekiz hocaydi istanbdaysaniz. Gönülden tavsiye ederim inşallah sizin için herşey çok güzel olur
NeseA Benim yeğenim içinde ense kalın dediler yengem gebeliği boyunca baya üzüldü sonra çok şükür sağ salim doğdu yeğenim hiç canını skma herşey rabbimin elinde. Inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar 😘🤲🏻