gldn065807 minikbebegim19 kendi sancım tabiki kendi sancım in üstüne bide suni sanci yiyen biri olarak diyorum bunu😅
SayeMom minikbebegim19 36+4 te bir bel ağrısı girmiş bana yok böyle mühtiş bir ağrı hastaneye gittim 1 saat çekemedim kız o ağrıyı nst bile düzgün çıkmadı kıvranmamdan 😁 normal dogum düsünüuorsan suniyi al ardından epidural taktır buda zaten prenses doguma giriyor
Neslikra06 Kendi sancım hiç olmadığı için nasıl olduğunu bilmiyorum ama suni sancı kesinlikle değil yani gerçi herkesin acı eşiği farklıdır suni takılıp hiç anlamayan da var
F1903 Kendi sancın canim kendi sancin belli araliklarla geliyor seni o aradaki 3 dakika bile dinleniriyo, ama suni sanci girdimi kesilmeden bi agri nefes kesiyo resmen ikisinide yasamis biri olarak söylüyorum kesinlkle kendi sancin 😊
AdenEva minikbebegim19 bunun cevabını en iyi 2 ve üzeri doğum yapan hem suniyi hem kendi sancısını deneyimleyen biri verebilir bence. Görüyorum ilk doğumu olmasına rağmen suni şöyle kötü böyle kötü öldüm dirildim bidaha asla suni almam vs. Diye anlatıyorlar. Ama bilmiyorlar ki aslında o doğumun normal sancısı yani 🤷🏻♀️ Hemen suniye bağlıyorlar olayı. Tabi ki kendi sancınız varken suniyi tercih etmeye gerek yok ama kendi sancınız başlamıyorsa da suniden korkmaya gerek yok öcü değil. Doğumda vücudunuzun salgılaması gereken hormonları salgılamıyorsa o hormonun aynısını dışarıdan alıyorsunuz sadece 😇