Mucizebeklerkennn https://imgyukle.com/i/o0B9vh kızlar buguN çatlama mi olmuş dün yumurtlama miydi anlamadim marka innovita ayık 6 sini 7 ye bağlayan gece ilişki oldu sizce tutar mı
Habus Mucizebeklerkennn çatlama zaten olmuş havuç çatlamayı sağlamak için yenilmiyor muydu? 😂 bu günü de değerlendir mutlaka çatlama günü de çok önemli
mrkr Kızlar çatlama me yumurtlama ne, ben bilmiyorum aydınlatır mısınız beni ?😅 Yumurtlayınca mı yüksek hamilelik riski zamanı oluyor, çatlayınca mı
Gulcingezer mrkr yumurtlama degerlendir her an yumurtan catlayacak denek catladintan snra 12 24 saat vakit var o yuden yumurtlama catlama ertesi gunler degerlendirilmeli
Habus mrkr yumurtlama spermin döllenmesi için vücudumuzda oluşan yumurtanın tamamen olgunlaşması. Yumurtlama gördüğümüz günden 1 veya 2 gün sonra çatlama olur yani yumurtalar çatlar ve vücutta serbest bırakılır. Çatlama olduğu gün de hamile kalma şansının en yüksek olduğu gün. Çatlayan yumurta 12 ila 24 saat kadar döllenebiliyor diye biliyorum ama tam olarak ne zaman çatlayacağını bilemeyeceğimiz için ve spermler vücutta 3 ve ya 5 tam emin değilim ama gün kadar canlı kalabildiği için yumurtlama olduğu gün ve çatlamanın olduğu ilk gün ilişki önemlidir. Benim bildiğim böyle yanlış biliyorsam aydınlatın 😂
Mucizebeklerkennn Gulcingezer valla tam yumurtlama diyemeyiz dediler. Faket takvim de de yumurtlama haftamdayim Yanij.olma ihtimali çok ama çok yüksek
Gulcingezer Mucizebeklerkennn bgunu de degerlendir ustunden 1 gun gecmis cnku catlamis bgun cok onemli
Beyzz6 Gulcingezer merhaba benim bugün 14. Gün silik çıktı yumurtlama geçtiği için mi geleceği için mi acaba ilk defa yapıyorum da
Habus Beyzz6 testi 14. Gün yapmaya başlama bence yumurtlamayı kaçılabilirsin 💃🏻 Benim 12. Gün yumurtlama oldu 13. Gün silikleşmişti mesela yani yumurtlama çıkmazsa da canını sıkma bir sonraki ay regl bittikten sonraki gün başla ovulasyon testini yapmaya ama inşallah gerek kalmaz da yakalarsın 🙏