Deva22 nefes2022 biz bugün 29 haftalık olduk bana da hiç günler geçmiyor gibi geliyor bu sabah eşim 30 a bir hafta kaldı deyince birden şaşırdım evet yaa falan oldum ama sürekli evde olunca günler geçmiyor gibi geliyor 🙄
Nesli29 Ağırlaşma dedikleri şeyi sanırım ufak ufak anlamaya başladım zorlaşmaya başladı yatmak kalkmak. Ama buna şükür herşey bulantı kusmadan iyidir diye düşünüyorum
nefes2022 Nesli29 ya bana hiç öyle gelmiyor zatən şimdi bile mide bulantısı var ilk haftalar midem bulanınca uyuyodum bir azda olsa rahatlatıyodu beni şimdi uykusuzluk da bi tarafdan son 91günde geçseydi 😔
nefes2022 Deva22 öyle canım bütün gün evdə oturmaqda yoruyo ya insanı ev işleri falan varda yani onlarıda bitirince insanın canı sıkılıyor
Medine94 Ya benim güzel geçiyor ama sürekli kımıldasın istiyorum kımıldamadığında korkuyorum sizin ki sürekli kımıldıyor mu acaba benim ki uslu mu çok kımıldamıyor yada evham mı yapıyorum
nefes2022 Medine94 bendede sürekli haraket etmiyor canım bazı günler sabahda akşama kadar bile haraket olmuyo gecə bi başlıyo haraketə gəl şimdi uyu😃
Fatmabytr Benim sağ sol yapmaktan yanların çürüdü artık uykusuzluk mahvetti kalça bacak ağrılarım yoruyor